Hozzátáplálás! Ez így jó, vagy sok, kevés?
ha kel akkor kevés. igen, a főzelék az tényleg kevés. adj utána desszertet. pl. joghurt :)
és az uzsit is kiválthatod ha igényli, mondjuk tejpépre. vagy hagyd a vacsi főzit, akkor add a tejpépet, uzsira meg péksüti :)
első vagyok. én azért adtam desszertnek joghurtot mert az egészséges (szerintem, ma már ki tudja...)
natur joghurtot és tettem bele kis gyümit. túróval is így, csak azt összeturmixoltam.
8 hós lányom így eszik:
reggel 6-kor szopi, 8-kor valami gabonafél (pl 2 evőkanál zabpehelyből kása), 10-kor gyümi (kb egy alma fele), fél 12-kor szopi, 12-kor zöldség husival (ez egy elég emberes adag, sohasem mértem mennyi, de több mint amennyit szerintem ennyi idősen ennie kéne), 14-kor szopi, 15-kor gyümölcs (kb fél körte), 17-kor szopi, fürcsi után még egy nagy adag zöldség féle, lefekvéskor szopi (kb 19 órakor). Éjjel éjfél előtt 1-2szer kel fel, ilyenkor szopizik, majd 2-3 körül egy étkezési célú szopi és onnantól óránként ébred és minden alkalommal szopizik.
Az a tapasztalatom, hogy nem azért ébred mert éhes, mert éjszaka minden alkalommal csak épp hogy cuppog egy picit a cicin és már alszik is újra. Elég sokat eszik korához képest és mindig hagyom nyugiban enni amennyi jólesik neki.
Azért írtam le, hogy nyugodj meg, 2 kelés éjszaka az nagyon-nagyon jó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!