Mennyire fontos a születési súly megduplázása 6 hóra? A szilárdtól miért nem hízik?
Figyelt kérdés
Nem duplázta meg babám a születési súlyát. És nagyon lassan is halad affelé, ugyanis a szilárd tápláléktól nem hízik már annyira. havi 150-200 drammot, míg a tápszertől hetente hízik ennyit. Gáz ez? Akkor kapjon addig csak tápot? vagy mi legyen?2012. febr. 22. 19:50
1/13 anonim válasza:
Mekkora a súlya? pl egy 5 kilóval született babának egyáltalán nem kell dupláznia.
a duplázás egy 3,5 kilóval született babánál érce a többinél nem. egy 2 kilós babának sem 4 kilónak kell lennie hanem annál többnek.
2/13 A kérdező kommentje:
4 kg-mal született.
2012. febr. 22. 20:01
3/13 A kérdező kommentje:
és 7 hós lesz márc elején. 7240 g
2012. febr. 22. 20:02
4/13 ZsZs27 válasza:
Én is úgy tudom, hogy ez a duplázás a 3,5 kilós, vagy mondhatni "átlag" babákra igaz. A tiéd szerintem egyáltalán nem kicsi. A nagyobb súlyt nehezebb duplázni. Különben csak viszonyítás kérdése! Az én lányaim 10 hósak és csak 6,5, illetve 7110 grammosak. Na persze ők meg másfél kilóval születtek. Gáz lett volna 6 hósan 3 kilósak lettek volna:) Egyébként biztos, hogy most is annyit hízna a tápszertől? Az én babáimnál kb. 3 hónapja szörnyen lelassult a hízás, és akkor még csak tápszert kaptak. Most már esznek mindenfélét de tartják ugyanazt az ütemet. Se nem gyorsabb, se nem lasabb a súlygyarapodásuk. Én örülök, ha azóta 150-et híznak havonta. Fél éves kor körül amúgy is lelassul.
5/13 anonim válasza:
Nálunk meg az a baj, hogy megtriplázta. 6 hónaposan 10,2 kg és 70 cm. 3440 gr és 55 cm-el született
6/13 anonim válasza:
Mi ma voltunk a 6 hónapos státuszon a védőnőnél,a fiam 4220-al született most 8140,azt mondta,hogy ez így jó!
7/13 anonim válasza:
6 hós korában azért a fő tápláléknk anyatejnek vagy tápszernek kell lennjie, nem szilárdnak, szerintem azzal még bőven ráérsz!
Egyébként a dpulázás sok midnentől függ. Mozgásfejlődésben hogy áll a babád, attól is csökkenhet a hízás üteme, ha elkezd mászni!
8/13 anonim válasza:
Az én lányom 9 hónapos korára duplázta meg a súlyát! Minden babának megvan a saját fejlődési tempója. Ha nyugodt, van széklete és pisis pelusa, akkor nincs gond!
9/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok megint. Azt elfelejtettem írni, hogy 3170 g-mal született.
10/13 anonim válasza:
az én babám se duplázta meg 7 hónapos és 7kiló 68cm és 3650g.mal és 52cm vel született
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!