Van valami csacsika szokása a babádnak? Amin jókat lehet mosolyogni?
Mindig kilop mindent a zsebemből a 2 éves lányom, és elviszi a kis gyűjtőhelyére. A kulcsokat úgy eldugja a lakásban, hogy már 3 kulcsunk is nyom nélkül eltűnt.
Ha sumákol valamit, előtte mindig csendben becsukja maga mögött az ajtót.
Ha "kukuccs"-ot akar játszani, fogja a pólóm kivágását és megpróbálja a fejemre húzni, közben nem-et int a fejét, hogy anya nincsen.
Ha lerakjuk a cumijait (mind ugyanaz a fajta) egy sorban, akkor egyet a szájába vesz, kiköpi, veszi a következőt, kiköpi, újra jöhet az első, kiköpi, és ezt a végtelenségig tudja folytatni.
Leszedni a ruhát a szárítóról, ha még nedves, a szájába tömi, aztán egy lendülettel vissza akarja dobni.
Este fürdés után mindig a hálószobánkban, a franciágyon készíti össze őt az apukája, imád meztelenkedni, felmászik a párnákra, feláll az ágy végében, majd eldől, mint egy fa, rá a párnákra és röhög.
Itt nagyon vicces dolgok vannak, én is írtam párat másfél éves kisfiamról:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
10,5 hós a kislányom
Ha éjjel felébred,megyek visszaadni a cumiját...Ő persze
fel akar jönni az ölembe kicsit...
Szóval cumi a szájába,magamhoz ölelem és ringatom kicsit...mondom neki csssssss erre Ő is nekem csssssss
:DDDD na,most ki fog hamarabb visszaaludni(én nyernék:D :)
Amikor délután felkel meg kell simogatni a sólámpát :SSS :D
Nekem a fiam ette a sólámpát, ez ilyen családi vonás apai oldalról:)
Tudnak alkotni a gyerekek az egyszer biztos.
Ha a lányomnak mondom rossz, akkor ő is jossssz josssz, nagyon édesen csinálja.
Nálunk fürdés után addig nincs vacsi amíg el nem köszön a katicabogártól, a kisfiútól a babafürdetős flakonról, a hajóktól a falon. Ha valamelyik kimarad (próbára szoktam tenni) akkor fordítgatja vissza a szobába a fejét, és hangosan dünnyög, reklamál:-)
8 hónapos
-Hasna-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!