Hasmenés - gluténtől?
Sziasztok!
8 hónapos a kisfiam, és tegnap este evett először glutént egy kiflicsücsök formájában. (Tudom, valaki előbb, valaki később...) Ma délig 3 híg, világos (kb. natúr gyurma színű)és elég büdös kakija volt. Más új cumót nem evett.
Mit gondoltok, lehet a gluténtől? Egyszerűen nem tudok másra gondolni... Köszönöm!
Igen, lehet akár attól is.
Hanyagold pár napig, amíg helyreáll a széklet, és próbáld meg újra. ha ismét jelentkezik, akkor doki. Vérvétel, a lisztérzékenységet vérből ki lehet mutatni.
A férjem lisztérzékeny.
És az egyik tünete a híg széklet....
Nem, nem lehet a gluténtől. A lisztérzékenység, mint cöliákia, nem így jelentkezik, kell pár hónap, 1-2 év, mire kialakulnak a tünetek. A tünet valóban lehet híg széklet, de nem azonnal jelentkezik. Lehet bármitől ilyen széklete egy babának (nem jön foga?), pl. a kifliben lévő tejtől is.
Egy dietetikus
Ez bíztatónak hangzik!
Nem jön foga, amúgy a kislányomnak is kb 9-10 hónaposan jött annak idején, tehát amiatt nyugodt vagyok, hogy nincs még foga. És nem is most bújik, nem emiatt megy a hasa.
Azt furcsálom csak, hogy olyan érdekes szaga van a kakinak,azért gondoltam, hogy a liszt, de most kissé megnyugodtam, köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!