Testvérkocsit 20 hónaposnak?
Tesó születik mikor lányom 20 hónapos lesz.
Sokat gondolkodom kell-e testvérkocsi, elég-e a testvérfellépö.
Lányomnak egy szuper teutonia új babakocsit vettünk, külön merev mózessel, imádtam de 12 kiló volt mindennel együtt, így 1 éves korában lecseréltük egy egyszerü Römer 8 kilós kocsira. Ez van az autóban, és ha vásárolni megyek, a városba, vagy csak kirándulni akkor ezt visszük.
A faluban pedig a régi kombit használjuk, ami szintén egy álom kocsi imádtam, csak autóba ki-be nem szerettem cipelni.
Szóval van 2 szuper és igen drága babakocsink.
Most 17 hós a lányom még használunk babakocist, még novemberben aludt sokszor a babakocsiban semmi gond nélkül. most is alszik délben 2 órát rendesen.
Párom ellenzi, szerinte elég lesz csak testvérfellépö. De ismerem magunkat, nyáron rengeteget megyünk kirándulunk. de kell-e akkor?
Most olyan helyen lakunk hogy a bolt 200m, így már rég gyalogolunk a boltba, ha a faluba megyünk vagy ki a tóhoz használunk babakocsit. Félek, hogy pl elmegyek velük valahova és nem figyelek és lányom egy pillanat alatt meglép. vagy nem akar állni a fellépön és elkezd nyafogni 2 km-re otthontól és cipelhetem haza.
Szerintetek?
Amúgy egy Römer B-dual kocsit néztem ki, de azért elég sokba kerülne hogy már van másik kettö.
Nálunk 23 hónap a korkülönbség és én megvettem a duplakocsit. Egy majdnem kétéves gyerek már remekül tud gyalogolni, csak éppen nem mindig arra megy, amerre mi akarjuk, meg hát hosszabb utakon el is fárad.
Nekem a testvérfellépő nem jött be, alig tudtam feltolni a járdaszegélyekre, állandóan belerúgtam, ráadásul a gyerek nem látott ki rendesen előre.
nekem is ezek a félelmeim
és milyen kocsitok van?
Ja és a férjem nálunk is ellenezte,merthogy mások is felnőttek nélküle stb. Hát mondtam neki,hogy minden tiszteletem az övé, de
1. nem érdekel, hogy nőttek fel más gyerekek
2. én járok naponta boltba, sétálni a gyerekekkel, nem ő.Ezért szeretném ÉN eldönteni, hogy szükségünk van-e rá, vagy sem.
milyen a kocsitok?
épp most költözünk és ha jól megy olyan helyre költözünk ahonnan a város elérhetö villamossal. (külföld)
így arra gondoltam, hogy már kora östöl hogy tudok menni rendesen a szülés után, már nem autoznánk a városba hanem villamossal mennénk. habár árban nem tuti hogy olcsobb lenne, de egyszerübb. de villamosra testvérfellépöt nem tuti feltudom tenni. és sok a macska kö is.
párom azt mondta most küldtem neki egy linket a römerröl, hogy akkor eldjuk a Teutonia kocsit, az volt a nagyon drága. kicsit fáj a szivem érte, mert egy szuper kocsi az is.
Nálunk pont két év a korkülönbség. Vettünk tesókocsit. Babywelt márkájút, imádtam, isteni könnyű tolni, kényelmesen fértek benne a gyerekek, hatalmas bevásárlókosara van alul, egy heti cucc elfér benne. Nagyon jól kihasználtuk bő fél évig, mindenhová gyalog mentünk, nagyon jó szolgálatot tett. Számíthatsz rá, hogy a pici mellett a nagyobb is visszababásodik egy ideig, nekem a lányom kifejezetten boldog volt, hogy együtt babakocsizik a testvérével, hogy neki is van helye benne. És eszméletlenül nagy könnyebbség, amikor tartasz hazafelé egy jó nagy bevásárlásból, nem kell az esetleg már holtfáradt nagyobbat is cipelned. Nekem előfordult, hogy mindkét gyerkőc simán elaludt benne.
Egy pillanatra sem bántam meg, hogy megvettük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!