Halat mikortól adhatok babámnak? 8 és fél hós.
Figyelt kérdés
Pár apró falatkával megkínáltam a Rio mare tonhalból és nagyon ízlett neki. De többet nem mertem adni. Meg gondolom az túl sós neki, de szívesen párolnék neki.
És milyet szabad először adni. Vagy az már mindegy?
2012. febr. 21. 21:31
1/6 anonim válasza:
1 éves kor után adtam , előtte nem ajánlott allergia miatt. Szóval várj még vele egy kicsit.
2/6 anonim válasza:
Halat eddig csak bébiételben kapott az enyém, most 1 éves. Ha jól emlékszem arra 6 hónapos kor van írva (paradicsomos krumplis halas Kecskeméti)
3/6 anonim válasza:
Nekem a gyerekorvos mondta, hogy egy eves koráig csak üveges bebietel formájában kapjon halat.
4/6 Alinaaa válasza:
Az enyém 7 hónaposan már evett- pangasiust és dunai halat(papa fogta) nagyon szereti-kenyérrel vagy krumplival. Semmi baja nem volt vele-persze 5x átnéztem mielőtt a szájába adtam-sose lehet tudni.
5/6 anonim válasza:
A táblázatokban 6 hónapos kortól írják. Én 7 hónaposan adtam neki üveges bébiétel formájában. Nem lett tőle semmi baja. Meg vettem halrudacskát is, majd kisütöm és azt is turmixolom neki.
A rio mare nagyon jó minőség, szerintem nyugodtan adhatod neki, ha nem lett baja a pár falattól. Bár inkább próbálj kevésbé ízesítettet venni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 22. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!