Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vagytok itt albérletben lakó...

Vagytok itt albérletben lakó anyukák?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy jól érzitek e ott magatokat? nem fáj e a szívetek azért hogy hiába költitek rá a pénzt, soha nem lesz a tiétek? Azt a szobát amibe a gyerek van, azért felújítottátok? Azértkérdezem, mert el kell költöznünk albérletbe tavasszal. most majdnem 6 hós a babám, és a szívem szakad meg hogy itt kell hogy hagyjam a kis szobácskáját, amibe minden pénzt és szívünket lelkünket beleadtuk... Tinikoromban jajj nagyon élveztem az albérletben lakást, amíg még egyedül voltam... de így családostul már kicsit neccesebb. Nagyon el vagyok keseredve:( Tudtok őszintén boldogok lenni az albérletben, ami nem a tiétek, és nem olyan amilyennek szeretnétek?
2012. febr. 21. 13:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

mi si albérletben lakunk egy 9 éves és egy 9 hónapos gyerekkel. Én örülök, hogy erre csak 30-at fizetek, míg a lakáshitelre 60-at fizetnék. Mi jól vagyunk itt is. Teljesen felújított lakás. 3 szoba + nappali és a gyerekek szobáját megcsináltuk. Semmi baja nem volt, de kifestettük gyerekmintásra. szóval kastély erdő csillagok hold.... ezek vannak a falra festve kép szerűen.

A 3. baba tervben .

Én igy sokkal jobban érzem magam, hogy tudok a gyereknek az albérlet mellett venni csokit, el tudunk menni nyaralni, mint úgy hogy minden fillér a hitelre megy és nincs csoki nincs nyaralás.

2012. febr. 21. 14:25
 12/13 A kérdező kommentje:
azt hiszem kezdek megnyugodni, már csak egy jó házat és egy jó "házinénit" kell találnom :) Köszike!
2012. febr. 21. 14:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! Mi most ideiglenesen vagyunk albérletbe.Szépen felújított albérlet,néhány bútorral,így nekünk csak be kellett rendezni.Kisfiunk szobáját falra ragasztható matricákkal díszítettem,nagyon barátságos,kedves,igazi babaszoba lett.Meg javítjuk ami elrontott,szépítgetjük egy-két dísszel,szeretjük ezt a kis lakást bár csak 10 hónapra a mienk, az előzőbe csótányok voltak,utána valószínűleg ideiglenes apukám lakásába megyünk addig amíg nem lesz sajátunk,azzal csak az a gond,hogy ráférne egy felújítás
2012. febr. 21. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!