Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Óriási bűn, ha 8 hónaposom...

Óriási bűn, ha 8 hónaposom nem csak babajoghurtot kap?

Figyelt kérdés
Kislányomnak 2 hete kezdtem adni tejtermékeket, kóstoltunk túrót, natúr joghurtot, nem volt semmi gond , nagyon szereti... többször kapott a mi joghurtunkból is pát kiskanállal , ez nagy baj?
2012. febr. 21. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
48%

bajnak nem baj, te gyereked, te mondod meg mi az amit szabad, mi az amit nem ;)

én nem adtam mert nem egészséges, próbálom kerülni az ízfokozókat, adalékokat, cukrokat, de nem hiszem, hogy pár kanáltól bármi baja lesz. esetleg annyi hátránya lehet, hogy nem fogja elfogadni az ízesítetlent

2012. febr. 21. 12:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj ? Nem a nagy könyv szerint kell gyereket nevelni, mellesleg már a tejtermékek terén is változott a módi. Ha semmi baja nincs a joghurttól, akkor felesleges baba joghurtra költeni, adhatod neki a simát.
2012. febr. 21. 12:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, fogas kérdés ez az ízfokozó-egészséges ételek téma... mindent kiküszöbölni nem tud az ember ugye, kérdés mi a jobb? burokban nevelni a gyermeket amíg lehet, vagy mielőbb hozzászoktatni a "való világhoz"? és most nem arra gondolok, hogy direkt egészségtelen ételekkel etetni!
2012. febr. 21. 12:17
 4/8 anonim ***** válasza:
az én lányom 8,5 hónapos és danone sima natur joghurtot eszik, minden nap egyet. Vagy simán, vagy összekeverem gyümölccsel, vagy pici tejpépet keverek hozzá az íz miatt
2012. febr. 21. 12:37
 5/8 anonim ***** válasza:
első vagyok. lehet félreérthető voltam, én is úgy csináltam ahogy az utolsó válaszoló, tehát joghurtot eszi a gyerekem, de nem a bolti ízesítettet :)
2012. febr. 21. 12:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Sosem adtam neki babajoghurtot, fölösleges pénzkidobásnak tartottam, mert a natúr joghurtot gyümölccsel elkeverve sokkal valódibb az íze és még egészségesebb is.
2012. febr. 21. 16:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Én sem adok neki egy egész doboz gyümölcsjoghurtot, csak akkor kap, ha mi is eszünk, s pár kiskanállal adunk neki - mert persze mindig az kell amit Anyáék esznek :) Egyébként én is a Danone natur joghurtot veszem, s abba teszek kekszet- gyümölcsöt... bár ugye a bolti gyümölcsökről sem tudhatjuk miket tartalmaz - jobb ebbe nem belegondolni!
2012. febr. 22. 09:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Manapság már semmibe sem érdemes belegondolni, hogy mit tartalmazhat! Sajnos nem kivételek ez alól a babatermékek sem. 6. voltam.
2012. febr. 22. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!