Óriási bűn, ha 8 hónaposom nem csak babajoghurtot kap?
Figyelt kérdés
Kislányomnak 2 hete kezdtem adni tejtermékeket, kóstoltunk túrót, natúr joghurtot, nem volt semmi gond , nagyon szereti... többször kapott a mi joghurtunkból is pát kiskanállal , ez nagy baj?2012. febr. 21. 11:44
1/8 anonim válasza:
bajnak nem baj, te gyereked, te mondod meg mi az amit szabad, mi az amit nem ;)
én nem adtam mert nem egészséges, próbálom kerülni az ízfokozókat, adalékokat, cukrokat, de nem hiszem, hogy pár kanáltól bármi baja lesz. esetleg annyi hátránya lehet, hogy nem fogja elfogadni az ízesítetlent
2/8 anonim válasza:
Miért lenne baj ? Nem a nagy könyv szerint kell gyereket nevelni, mellesleg már a tejtermékek terén is változott a módi. Ha semmi baja nincs a joghurttól, akkor felesleges baba joghurtra költeni, adhatod neki a simát.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, fogas kérdés ez az ízfokozó-egészséges ételek téma... mindent kiküszöbölni nem tud az ember ugye, kérdés mi a jobb? burokban nevelni a gyermeket amíg lehet, vagy mielőbb hozzászoktatni a "való világhoz"? és most nem arra gondolok, hogy direkt egészségtelen ételekkel etetni!
2012. febr. 21. 12:17
4/8 anonim válasza:
az én lányom 8,5 hónapos és danone sima natur joghurtot eszik, minden nap egyet. Vagy simán, vagy összekeverem gyümölccsel, vagy pici tejpépet keverek hozzá az íz miatt
5/8 anonim válasza:
első vagyok. lehet félreérthető voltam, én is úgy csináltam ahogy az utolsó válaszoló, tehát joghurtot eszi a gyerekem, de nem a bolti ízesítettet :)
6/8 anonim válasza:
Sosem adtam neki babajoghurtot, fölösleges pénzkidobásnak tartottam, mert a natúr joghurtot gyümölccsel elkeverve sokkal valódibb az íze és még egészségesebb is.
7/8 A kérdező kommentje:
Én sem adok neki egy egész doboz gyümölcsjoghurtot, csak akkor kap, ha mi is eszünk, s pár kiskanállal adunk neki - mert persze mindig az kell amit Anyáék esznek :) Egyébként én is a Danone natur joghurtot veszem, s abba teszek kekszet- gyümölcsöt... bár ugye a bolti gyümölcsökről sem tudhatjuk miket tartalmaz - jobb ebbe nem belegondolni!
2012. febr. 22. 09:39
8/8 anonim válasza:
Manapság már semmibe sem érdemes belegondolni, hogy mit tartalmazhat! Sajnos nem kivételek ez alól a babatermékek sem. 6. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!