Keresztnév választás. Kérdés alul (? )
Melyik keresztnév tetszik nektek jobban? Nekem ezek közül mind egyformán és nem tudok választani. 2 nevet nem szeretnék adni, csak egyet. Ezek közül vacilálok és még van három hetem eldönteni:
Emília, Míra, Nilla, Kitti.
A Pocsaihoz az Emília egyáltalán nem passzol, nehéz kimondani már csak a két magánhangzó miatt is (i-E).
Ezek közül szerintem a Nilla illik a legjobban, vagy a Kitti.
Szerintem is jól kimondható a Pocsai Emília, bár nekem egy picit talán hosszú. Szóval szerintem jól hangzik, bár nekem az Emília abszolút nem jön be, de ez szubjektív, mert egy nagyon nem szimpatikus kolléganőre emlékeztet.
A másik 3 névből a Mira tetszik, de mostanában nagyon felkapott lett. Kitti nem tetszik.
Nilla sem rossz, nem is hallottam még, de szerintem ez a név a Pocsaival nem hangzik valami jól.
Fura döntés született, 5éves kisfiam oda ment apához, és megkérte hogy "vegye rá" anyát, hogy Fruzsi legyen a kisbaba. :) Páromnak a Míra tetszik a legjobban a 4ből, így Pocsai Fruzsina Míra lesz a kislány. :) (pedig nem akartam 2 nevet adni, de a kis krapek és az apukája csak kiharcolta)
:) Köszönöm a kommenteket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!