Miért alszik nyugtalanul a babám?

Mekkora a babád?
Eszik eleget este?
Napközben nem alussza túl magát?
Mi újabban elhúzzuk kicsit a fürdést, hogy jól elfáradjon a kisasszony, mert nálunk hasonló a helyzet, csak annyiban más, hogy kb. 8-9-ig játszunk a cumival...
De utána már nyugodtan alszik, éjjel egyszer eszik, aztán (többnyire) alszik tovább reggelig.
Ha napközben sokat alszik (frontoknál, mint pl. pár napja), akkor este nagyon sokáig nem alszik el mélyen, vagy az éjszakai evés után nem alszik már vissza mélyen.
Volt egy olyan időszak is, hogy fázott, azért nem aludt nyugodtan!
Próbálgasd, mi lehet az oka, valamiért nem érzi jól magát éjjel...
Nálunk is eszköz a cumi, az elalvás segítésének eszköze, de hát a cumi téma már csak ilyen.
Négy hónapos a lányom, este fürdés előtt és után is szopi, plusz kiegészítésként tápszer. Szerintem elég neki. Hogy fázna? Akkor is csinálja, ha velem van a nagyágyban, mert sokszor odaveszem magunkhoz. Tudom, tudom, nem jó szokás, de a prózai ok egyszerű: hulla vagyok. Semmi segítségem nincs, egész nap talpalok, nincs megállás, éjjelre kidőlök. Egyszerűbb, ez az igazság.Az az érdekes, hogy ő igazából alszik, úgy kalimpál, dörgöli a szemét, arcát, és ezért nincs nyugodt álma. Arra is gondoltam, hogy simán csak a reflex. És az az érdekes, hogy ilyenkor még a cumi sem nyugtatja meg. Vegyem fel egy kicsit? Büfiztessem? Mit nézzek még meg?
Köszönöm az eddigi ötleteket! Aranyosak vagytok! Itt legalább nem röhögnek ki vagy néznek le a kérdésemért...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!