Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 napja nem akar aludni?

3 napja nem akar aludni?

Figyelt kérdés
6 hós lányom péntek óta nem akar aludni sem a kiságyában, sem melletema nagyágyaban. ez utóbbi szokott lenni a mentsvár, amikor már sehogy nem megy. lejjebb raktam a kiságyban a lapot, amin alszik, de ez csütörtökön volt, és akkor napközben és éllel is jól aludt. aztán pénteken éjjel 10x felsírt, de aludt aztán tovább, bár elég nyugtalanul. aztán tegnap meg este nem akart elaludni, majd elaludt, de 15 perc után óriási sírás lett. kapott 2 ml panadol babyt, mert ez valahogy más sírás volt, ztán aludt reggel 5ig, majd kaja, s 7ig, nyugodtan. de napközben megint nem alszik. most próbál 4kézlábra is állni, meg felhúzni magát ülésbe. lehet fog is. de mit tudok tenni?
2012. febr. 19. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalatom,hogy ilyenkor mindig nagyon körültekintőnek kell lenni a szülőnek.

Az én kislányom aki egyébként úgy alszik mint a bunda csakis akkor sír végig éjszakákat,ha valamilye nagyon fáj,például sírt akkor mikor középfülgyulladása volt,már napokkal előtte sírt éjszaka,hogy belázasodott volna és kiderült volna,hogy mi a baja.

A héten pedig múlt vasárnap,hétfőn,kedden is sírt éjszaka,adtam neki Nurofent,amitől rövid ideig elaludt,majd ismét ordított,szerda hajnbalra ment fel a hője 39,6-ra,aznap orvoshoz vittem,majd kórházba kerültünk vesemedencegyulladással.

Láztalan volt és napokig sírt éjszaka...anyukám szerint nem kell orvoshoz rohangálni fogzással...mint kiderült igen erős fájdalmai lehettek és nem fogzástól.

Sajnos ők még nem tudnak beszélni,nem tudják megmondani mi a probléma.

2012. febr. 19. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha a Panadoltól aludt, akkor biztos hogy valamilyen fájdalomtól sírt fel. Az lehet fogzás, vagy betegség. Ha betegség, akkor a tünetek súlyosbodni fognak, szóval ki fog derülni. Ha a foga akkor elöbb utóbb az is kibújik. Addig kitartás.

Amúgy a én fiam amikor vesemedencegyulladása volt, simán átaludta az éjszakát ébredés nélkül. Nem volt nyűgösebb a szokásosnál, csak büdös volt a pisi, és belázasodott, mondjuk ő még a védőoltásoktól sem sírt eddig soha. Viszont ha a foga jön, óránként felsír álmában. Azért ez is elég érdekes. Minden baba egy rejtély, amíg ne tud szavakkal kommunikálni.

2012. febr. 19. 22:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez így van, és köszi. Amit írtál fejben tartom: vagy ez vagy az, de nem tart örökké. Köszönöm a válaszokat- Ilyenkor nem tud az ember gondolkodni, és jobb, ha valaki ilyen tanácsot ad, mint ti.
2012. febr. 20. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!