3 napja nem akar aludni?
Saját tapasztalatom,hogy ilyenkor mindig nagyon körültekintőnek kell lenni a szülőnek.
Az én kislányom aki egyébként úgy alszik mint a bunda csakis akkor sír végig éjszakákat,ha valamilye nagyon fáj,például sírt akkor mikor középfülgyulladása volt,már napokkal előtte sírt éjszaka,hogy belázasodott volna és kiderült volna,hogy mi a baja.
A héten pedig múlt vasárnap,hétfőn,kedden is sírt éjszaka,adtam neki Nurofent,amitől rövid ideig elaludt,majd ismét ordított,szerda hajnbalra ment fel a hője 39,6-ra,aznap orvoshoz vittem,majd kórházba kerültünk vesemedencegyulladással.
Láztalan volt és napokig sírt éjszaka...anyukám szerint nem kell orvoshoz rohangálni fogzással...mint kiderült igen erős fájdalmai lehettek és nem fogzástól.
Sajnos ők még nem tudnak beszélni,nem tudják megmondani mi a probléma.
Ha a Panadoltól aludt, akkor biztos hogy valamilyen fájdalomtól sírt fel. Az lehet fogzás, vagy betegség. Ha betegség, akkor a tünetek súlyosbodni fognak, szóval ki fog derülni. Ha a foga akkor elöbb utóbb az is kibújik. Addig kitartás.
Amúgy a én fiam amikor vesemedencegyulladása volt, simán átaludta az éjszakát ébredés nélkül. Nem volt nyűgösebb a szokásosnál, csak büdös volt a pisi, és belázasodott, mondjuk ő még a védőoltásoktól sem sírt eddig soha. Viszont ha a foga jön, óránként felsír álmában. Azért ez is elég érdekes. Minden baba egy rejtély, amíg ne tud szavakkal kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!