Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy csináljátok az esti...

Hogy csináljátok az esti teendőket a babátokkal?

Figyelt kérdés

Mi fél hatkor kezdünk fürdetni, utána etetés és egyből le is teszem aludni a kislányomat.

Arra lennék kíváncsi, hogy hogy tudjátok megoldani az anyatejes etetést és utána gyorsan a tápszerest. Sajnos nem elég már az anyatej, de amennyi van, azt szeretném, ha kiszopizná a picikém. Ilyenkor már elég nyűgős, így a fürdetés és a cicire tétel után nem tudok kimenni megmelegíteni, mert akkor csak sír. Ha fürdetés előtt mennék ki, akkor meg lehet, hogy kihűl... Szóval meg vagyok lőve. Mennyire kell készpénznek venni, hogy "37 fokos" legyen a tápszer?

Ti hogy csináljátok?

2012. febr. 19. 14:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát ez egyszerű!

Forralsz fel vizet (ha nincs cumisüveg melegítőd), hagyod hűlni és amikor jó kéz meleg,akkor beleállítod a kész tápszert!

Melegen fogja tartani!

2012. febr. 19. 14:58
 2/10 anonim ***** válasza:
De pl. radiátorra is ráteheted!
2012. febr. 19. 14:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Radiátor nincs.:)
2012. febr. 19. 15:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem, nem baj ha nem pont 37 fokos. Én van, hogy előre megcsinálom, mert tudom, hogy mindjárt kel, és nem mindig 37 fokos mikor eszik az biztos. Inkább hidegebb legyen mint meleg.
2012. febr. 19. 15:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Én megcsinálom fürdetés előtt egy ici-picit melegebbre, és mire etetéshez érünk, pont jó lesz. De mi már csak tápot eszünk.

Szerintem csináld meg fürdetés előtt, és alufóliába csavard bele. Ez tartani fogja a hőt. Ha megyünk valahová én is ebbe teszem, mert a cumisüveg-termosz, amit vettünk, abba nem fér bele az üveg. :)

2012. febr. 19. 15:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem a cumisüveg melegítőben van elkészítve. Így tartja a hőmérsékletét.
2012. febr. 19. 15:31
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem sincs cumisüveg melegítőm, én nem nézem, hogy hány fokos, legyen inkább langyos mint meleg, és előre elkészítem közvetlenül fürdés előtt megcsinálom kicsit melegebbre 10-20 perc alatt nem hűl ki teljesen. Máshogy nehéz megoldani. Nehogy azt hidd, hogy az kőbe van vésve az a 37 fok:-) Kicsit langyosabb legyen mint melegebb
2012. febr. 19. 16:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. febr. 19. 17:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekünk is cumisüveg melegítőnk van. Használtan ezer-párszáz forintért hozzá lehet jutni, de újonnan sem egy nagy összeg (utána meg te is el tudod adni). Az én gyerekeim nem eszik meg hidegen a tápszert (többször kipróbáltuk), meg kell nekik melegíteni.

Persze nem a pont 37 fok a lényeg, pár fok ide-oda nem számít, forró ne legyen.

2012. febr. 19. 17:11
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Már néztem is cumisüveg melegítőt. :)

2012. febr. 19. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!