Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Altatasnál hogy csináljam...

Altatasnál hogy csináljam hogy ne üljön fel alljon fel? Minóta tudja ezeket lehetetlen lett az altatas.

Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Nálunk kb 1 hét alatt lement ez az időszak (bár addig megőszültünk apával) , bár a dokinénink szerint állati mázlisták voltunk, hogy megúsztuk ennyivel :D

Kitartás!

2009. jún. 4. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
én átmenetileg visszatértem az ölben altatáshoz, illetve: ültem a székben, a manó meg rámborulva szundizott el és nem a kiságyban, mert egyből felpattant ahogy a hasa a lepedőhöz ért. Aztán mikor elmúlt az újdonsült tudományvarázsa, visszatértünk a korábbi ágyban elalváshoz.
2009. jún. 4. 21:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát nálunk is ez a gond.Sorstársak vagyunk.Nekem nem sikerül semmi tanács se.

Megkérdezem a védőnőnket mit tanácsol ő.

Már 1 hónapja vagy cicin alszik el vagy az ölemben.a rosszabb az,hogy most jön a foga és ilyenkor nyügi is belejátszik.

Sok sikert nektek.

11,5 hónapos kislány anyukája

2009. jún. 4. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

egyszerüen csak ülj a szobájában lehajtott fejjel. Ne figyelj rá,ne nézz rá,ne beszélj hozzá. HA mégis muszáj,mert egy óra múlva is áll még, akkor szó nélkül mindig lefektetni,majd ülj vissza ismét.

Sok sikert!! Jó éjt:)

2009. jún. 4. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Türelem és következetesség!

Amikor berakod aludni(és tényleg álmos) és felül,feláll,fektesd vissza.Ne szólj hozzá,ne vedd fel a szemkontaktust,de legyél gyengéd.Lehet,hogy sírni fog,és az is lehet,hogy az első éjjel 100 x kell megcsinálnod, de előbb utóbb feladja.A második éjjel,már kevesebbszer kell, és k.b. harmadik éjjelre szokták megérteni a dolgot.Ha esetleg nagyon sír,akkor kicsit vedd fel,nyugtasd meg, de ahogy nyugis azonnal tedd vissza.Általában ezt is ismételni kell párszor.Lényeg,hogy nagyon következetes legyél és ne add föl!Meglátod, hogy megtanulja,olyan kis okosak,hamar megértik!

2009. jún. 4. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Előzővel teljesen egyetértek!Annyit fűznék hozzá,hogy próbáld még ki a felvesz/leteszt.Ez igazából akkor érvényes,akkor segít,ha sír.Amikor az öledben megnyugszik AZONNAL tedd az ágyába!Sok türelem kell hozzá,és jó párszor meg kell ismételni,mire rájön mire jó ez..:)
2009. jún. 4. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
21:16-os válaszolónak:Nem szoktad nézni a Viasat 3-on a Segítség szülő vagyok! című műsort?Abban csinálják ezt a módszert és mindig bevállt.Nekem is!:)
2009. jún. 4. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!