Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki tőzsdézik? Hogyan működik ez?

Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Atyaég, te nem vagy bróker, így a tőzsdézéshez se nincs sok közöd....:)
2012. febr. 18. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Hatalmasat lehet vele bukni, ha nem értesz hozzá,kicsiben meg nem is érdemes elkezdeni,és akkor se érdemes elkezdeni,ha -ahogy az számomra kristálytisztán látszik- halvány lila érzéked sincs hozzá...
2012. febr. 18. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Vannak a neten is alap tanfolyamok. Egyébként nem csak az tud bukni aki nem ért hozzá, hanem a profik is, nem véletlen, hogy a brókerek 30 évesen kiöregednek. Vannak kockázatmentesebb befektetések igaz nem is lehet vele sokat keresni. De valahol mindenki elkezdte, úgyhogy hajrá.
2012. febr. 18. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én bankban dolgoztam, nem olyan nagyon bonyolult! Egy alap tanfolyamot érdemes elvégezni. És rengeteget pénzügyi hírt olvasni, folyamatosan nézni az árfolyamokat.

Tény, hogy csak nagy kezdőtőkével lehet nagyot kaszálni, de szerintem az elején kevéssel kezdj - ha veszítesz, kevesebbet buksz. Aztán minél inkább belejössz, lehet többet is befektetni.

Ami még nem túl közismert: a tőzsdei nyereség után az adót magadnak kell bevallanod és befizetned. Erről kapsz igazolást a pénzintézettől a tárgyévet követő év január 31-ig, és május 20-ig kell befizetni a nyereségadót.

Sok sikert és jó babázást :-))

2012. febr. 18. 18:07
 5/5 anonim válasza:
www.expressz.hu/film-zene/dvd/dokumentumfilm/hirdetes-30254858/
2012. febr. 23. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!