Babátok hogy viselkedett a kórházban születése után? És utána otthon 1-2-3hetesen?
A kórházban csak aludt-evett, vagy sírós volt? Otthon volt sok sírás, vagy otthon is nyugodt volt, ha a kórházban az volt?
Mikorra - hány napos-hetes korukra alakul ki a babáknál a hasfájósság? Ha egy babát egy - egy puki kicsit megkinoz, és sír miatta pár percig amig kijön, az már hasfájósnak számít?
A kórházban aludt, aludt, és csak aludt.
Amikor hozták, minden gyerek végigordította a folyosót, az enyémnek sosem lehetett hallani a hangját.
Nehezen tanult meg szopizni, be is sárgult. :(
Itthon is sokat aludt, költögetni kellett nappal.
Éjszaka volt fent. :D
2-3 hétig fordítva működött nála a világ.
Hasfájós volt, de nem vészesen. 2 hónaposan mintha elvágták volna, teljesen megszűnt.
a mienk sem a kórházban, sem azután nem volt sírós
egyáltalán nem volt hasfájós (hálistennek) a szoptatás alatt is ehettem bármit
csak akkor sírt ha éhes volt, vagy fáradt, de az éhség problémát hamar kitapasztaltuk, így egyedül az maradt, hogy esténként a fáradtságtól már nyűgös volt, sírdogált, de semmi komoly
a fogai is úgy jöttek ki, hogy észre sem vette
A kórházban evett-aludt, a 2.-3. éjszakát szinte átaludta.
Amikor hazajöttük, szigorúan tartottam magam, hogy nem kényeztetjük el, eszik és megy a kiságyba. Az első 2 itthoni éjszakát is átaludta, már dörzsölgettem a tenyeremet elégedetten, hogy na tessék, nekem jó gyerekem van! Aztán a 3. éjjeltől ... Eleinte csak 2-3x ébredt, aztán egyre sűrűbben. Ezzel párhuzamosan nappal is egyre inkább csak kézben volt jó neki, ha letettük, üvöltött. Hasfájós lett, nem bírta a szeles napokat, ha jött a szeles idő, már sírógörcsöm volt előre, mert tudtam, itt a világvége. Olyan 6 hónapos koráig csak a túlélésre voltam berendezkedve: A Kicsikém naponta 2-3x 20 perceket aludt, a fennmaradó időben pedig folyamatosan rázogatni kellett a fenekét. Hiába a hiper-szuper játszószőnyeg, elemes pihenőhinta, sehol nem volt jó neki. Olyan voltam, mint egy őrült, reggeltől estig kapkodtam mindenhová, aztán meg jött az éjszakai műszak.
Hu - látom vannak ilyen és olyan babák, semmi sem biztos, hogy milyenek is leszneka babák. :)
Enyém a kórházban nagyon jó fiu volt, evett-aludt, tényleg hangja nem volt, és itthon is két napot ugyanígy. Még csak 8napos, de a tegnap éjszaka és mai nap elég sokat nyűgösködött, mert a szelek piszkálják. Végülis csak akkor nyöszörög, amikor pukizik, azok tekergetik, egyébként ahogy kint van, kisimul az arca és alszik tovább. Ez még nem hasfájóság, nem?
Tényleg nektek ilyen szeles dolgokra mi vált be a babáknál?
Itt 13.
Nekünk valamennyire segített a Gripe Water, sokáig adtam a Fiamnak. Az Infacol semmit nem ért.
Leginkább azonban csak az idő hozta meg az enyhülést, minden téren:-)
(Ja, és az, amikor elkezdtem adni Neki az őszibarack levet olyan 8 hetes kora körül - addig rengeteget szenvedünk, mert nem tudott kakilni, szélcsövezni kellett, úgy robbant ki belőle a kaki ... Az őszilé, majd az egyéb gyümölcsök egy csapásra megoldották a bajunkat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!