Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is nyügös ma a babája?

Másnak is nyügös ma a babája?

Figyelt kérdés
Délután háromszor altattam el, de 10 perc után mindig felkelt és csak az ölemben maradt. Lehet, hogy a szél miatt?
2012. febr. 16. 20:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok: MA megkaptuk itt Szabolcsban a havat, és jött vele a nyügösség is :) Nem aludt ma semmit csak nyöszögött :( Tényleg nincs két egyforma nap.. tegnap kisangyal, ma kisördög... holnap remélem megint angyalka lesz :D :D
2012. febr. 17. 21:30
 12/14 anonim ***** válasza:
A 8-as tegnapi válaszoló vagyok. Bejött, amit reméltem: a kisfiam ma édi-bédi-tündi-bündi volt, mintha kicserélték volna!:D Pedig esett a hó itt is. Én már nem tudom, mitől függ a jókedve, de egy biztos: nagyon rá tud érezni a hangulatomra, talán ez jobban befolyásolja, mint a frontok, a többit csak belebeszéljük. Ha nyugodt vagyok, akkor ő is nyugodt, ha idegesen indul a napom, akkor ő sem tolerál semmit. Együtt nevetünk, együtt sírunk. :)
2012. febr. 17. 23:25
 13/14 A kérdező kommentje:
Tegnap nekünk is jó napunk volt. Az előttem szólóval egyetértek, tegnapelőtt talán én se voltam túl nyugodt, és nem toleráltam annyira az ő nyűgösségét sem:)
2012. febr. 18. 09:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Megint első vagyok! Nagy igazság van ebben a nyugodt vagyok dologban..! Én eddig azt hittem hogy ő ragassza át rám! Hát nem! Ha én nyugodtabb, higgadtabb vagyok és nem feszült, érzi.. nagyon nagyon érzi...! Ma ez volt! Sokat foglalkoztam vele, letojtam a házimunkát is..! Kellenek ilyen napok is :D :D
2012. febr. 18. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!