A kislányom most 3,5 hónapos. Lassan már egy bő hónapja látom rajta hogy erősen nyáladzik, állandóan a két öklét rágná. Ez lehet a fogzás tünete?
Ugyanakkor arra is kiváncsi lennék, hogy két napja azt vettem észre kicsit nyűgösebb mint máskor, ma 38-as volt a testhőmérséklete déleleőtt , délután is mindkétszer kapott germicid kúpot, illetve már az öklét sem meri a szájába tenni gondolom mert fáj neki.
Arra lennék kíváncsi, ha ez a fogának a tünete akkor kb mikor várható hogy ki is bújik? Ugyanakkor próbáltam kitapogatni az ínyénél hol jön a foga és mint ahogy lehet olvasni hogy alul középen én inkább alul és hátul érzem hogy eléggé kemény már az ínye és mintha kis hullámot is éreznék benne?
s talán még annyit hogy máskor olyan két naponta kakál, ezzel szemben a tegnap kétszer és ma estére ismét egyszer.
szerintem is a foga, de nem biztos, hogy mindjárt kibújik.
eltarthat egy darabig, nálunk pont nem tartott sokáig 4 hónaposan 3 foga jött egyszerre, most 14 hónapos és 15 foga van. szeritem, ha a 38 fok a végbélben volt, még ne adj semmit,csak ha felmegy, ő is tud tiltakozni a láz ellen, persze nem szabad hagyni sokáig. én csak egyszer adtam neki germicidet nem jött be, én baby paracetamolt adok neki azóta is a fogára 3 hónapos kortól adható és nekünk 10 perc múlva megnyugtatja és finom epres ráadásul. hát sok sikert a fogakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!