Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van a babajátékokban divat?

Van a babajátékokban divat?

Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Van, de én pl nem követem, olyan játékokat szereztem be (akár használtan), amikkel úgy gondolom, hogy jó játszani, és fog is. Szerencsére beváltak az elképzeléseim, mert nincs olyan játék a polcon, ami csak porosodna. Úgy intéztem eddig, hogy rokonok is olyan játékot vegyenek, amit előtte megbeszélünk, vagy pedig nem játékot adnak ajándékba, de most már másfél éves a kislányom, úgyhogy ez utóbbi opció kilőve, nem hiszem, hogy örülne egy zacskó pelusnak vagy popsitörlőnek. :-))
2012. febr. 16. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Biztos van, hiszen a mi gyermekkorunkban még mással játszottunk, mint a mostani gyerekek. Persze ez nem változik ilyan gyakran, mint pl. a ruhadivat. Az aktuális mesefilmekhez is igazodik, szerintem. Most pl sok a thomasos játék, vagy lányoknak az Eperke.

Amikor én voltam gyerek, akkor jött be a legó, de nekem nem vettek a szüleim, mert megfizethetetlen volt. Bár most sem olcsó. Akkor jött be a Barbie-baba, szintén nagyon drága volt, aztán rá pár évre már elég olcsón lehetett mindenféle hamisítványt venni.

2012. febr. 16. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, meg emlékszem a Moncsicsire, most meg azt sem tudják a gyerekek, mi az.
2012. febr. 16. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Off: Utolso, pedig lehet kapni Moncsicsit az Azsia Centerben a Galaxy jatekboltan:)
2012. febr. 16. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!