Szerintetek melyik nevet válasszam a kisfiamnak? Bálint vagy Bence? Mindkettő nagyon tetszik, szerintetek melyik a szebb név?
Mindkettő név igencsak felkapott, bárhová megy, lesz belőle rajta kívül jó sok, így gondolom, nem ez a névválasztási szempont a kérdezőnél.
Nekem egyik sem tetszik, abszolút nem, de ha muszáj lenne a 2 közül választani, akkor inkább a Bálint.
Az én kisfiam lassan 3 éves lesz.Ez idő alatt rengetek kisgyerekkel találkoztunk és ismerkedtünk össze.Már lassan egy éve bölcsis a fiam.Az egész bölcsibe 1 db Bálint nevű kisfiú jár.És előtte én Bálint nevű gyerekkel egyáltalán nem is találkoztam.Tehát szerintem az én tapasztalataim alapján nagyon ritka név a Bálint.A Bence nekem nem tetszik.Az viszont egyértelmű,hogy tucatnév legalábbis az én tapasztalataim alapján az.
Ha csak az ismerőseim körét nézem már akkor is sok Bence nevű gyerek van.Te ha az utcán megyünk vagy csak a játszótéren vagyunk ott se lehet úgy lenni,hogy 1-2-3 gyereket ne így hívnának.
Nekem egyik sem kedvenc, viszont a Bence annyiban tetszik jobban, hogy jobban becézhető. És én felnőtt Bencéket is ismerek, és nem komolytalanok a nevükkel.
Bence barátomat Beninek becézem és nagyon szereti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!