Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon-nagyon hasfájós babák...

Nagyon-nagyon hasfájós babák (infantilis colica) anyukái? Kinőtte a babád a hasfájást 3 hónapos korára?

Figyelt kérdés
Nem a kicsit fájdolgáló pocakokra gondolok, hanem azokra, amik reggeltől estig görcsölnek, megállás nélkül.
2012. febr. 15. 14:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Már 3 éves a kisfiam, de sosem felejtem el az első 3 hónapot...:(

a fiam, ha fent volt, megállás nélkül sírt és kínlódott, nagyon görcsölt. Felvásároltam az összes szert hasfájásra, mire mindent kipróbáltam elmúlt. Kb. 3 hónapos korára.

Nem akarlak elkeseríteni, de ekkor elkezdődött a fogzás, ráadásul 1 évesen jött ki az első fog, na emiatt is volt pár álmatlan éjszakánk.

A kislányom 8 hetes, ő is picit hasfájós, de meg se közelíti a fiamat, ő csak nyekereg, de szerencsére ritkán sír.

2012. febr. 15. 16:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Kicsit több volt, mint 3 hónapos amikor elmúlt neki. Fokozatosan történt a dolog és annyira jó volt amikor azon kaptam magam, hogy elmúlt egy teljes nap hasfájás nélkül!

Amúgy én végigpróbáltam mindent és semmi nem segített. Akkoriban még panelben laktunk, minden nap megkérdezték a lakók, hogy jajjj ma is fájt a hasa? Borzasztó volt!

2012. febr. 15. 17:06
 13/15 anonim ***** válasza:
nem. sajnos kb 5honapos koraig tartott, nalunk meg a papaverin sem hasznalt, csak a szelcso, de az se mindig. mindent kiprobaltunk ami csak letezik, en nem ettem mar semmit szinte, csak hust meg tesztat, de nem lett jobb.
2012. febr. 15. 17:23
 14/15 anonim ***** válasza:
ja, es fokozatosan mult el, eloszor atalt arra h csak delutan sirt, az egesz nap helyett, aztan elmult az is
2012. febr. 15. 17:27
 15/15 anonim ***** válasza:
13 óra sírás??? Én meg tiszta idegroncs vagyok, mert a fiam délután üvölt pár órát. Minden este bőgök. Egyébként nem is vagyok benne biztos, hogy mindig a hasa fáj. Sokszor már a fáradtság miatt sír. (Bocsi ,hogy nem a kérdésre válaszoltam. Nekem 2 hónapos a pici, és én is várom a bűvös 3. hónapot.)
2012. febr. 15. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!