Vennél 70 ezer forintos autós gyerek ülést?
Igen és vettem is. (A kicsi 80 ezer volt. Hozzáteszem nem vagyok milliomos, rengeteget spóroltam rá, és ünnepekre pénzt kértünk az ülésre. Nekem ez fontos.)
Nem is egyet! Egyrészt rengeteget autózunk, napi szinten mindkét gyerekkel, másrészt sajnos én a munkám során nem egyszer láttam mit tudnak a noname tizen huszonezres ülések!
Senkit nem akarok leszólni, megértem ha nincs rá pénz, de azok az ülések tényleg csak azért vannak, hogy ne büntessen meg a rendőr. Egyik másik egy erősebb nyomástól bereped, benyomódik, akkor képzeljétek el, hogy mi történhet vele, ha ütközöl és nem többel csak 50 km/h -val. A teszteknél is látszik, még a jónak mondott ülések is kiszakadnak az autóból, hát akkor ezek!
Én azt mondom, akinek nincs lehetősége rá, az inkább vegyen használtan egy jobb ülést, mint újan egy gagyit. Lehet használtan nagyon szupereket venni, meg kell nézni személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!