3 hetes babám miért sír (nappal) amikor megetetem és berakom a kiságyba?
Mit csinál mikor ébren van? Ha sír, próbáld megint megbüfiztetni, pelust megnézni, nem-e fázik, melege van, vagy csak hozzád akar bújni.
Ha ébren van, de nincs gondja, akkor hagyd a kiságyba, tegyél neki forgót, vagy egy két plüsst köss az ágyára, hogy nézegesse. Ha meg unatkozik, akkor sétálj vele, énekelj neki, tornáztasd meg, tedd pihenőszékbe oda ahol vagy, hogy lásson, főzés közben beszélj neki, vagy babazenét is kapcsolhatsz.
Egy három hetes baba sem csak alszik és eszik, legalábbis az enyém nem ilyen volt.
Míg ébren volt a karomban volt, beszéltem hozzá, vagy csak néztem Őt, eszemben sem volt a kiságyba tenni. Ne tedd le, legyél vele, fektesd a mellkasodra, simogasd a hátát és aludjatok el együtt :-)
hát akkor ne rakd le... :)
az én kisfiam sem eszik-alszik baba. először totál kivoltam, hogy bizos éhes marad stb azért nrm alszik nagyokat. uh alig vártam h kezdje értékelni a fölé lógatott dolgokat és legalább pár percet elnézelődjön. kb az első 5 hétben karban volt, a lámpákat, fényeket, színes párnákat nézegette. aztán most már negyed órát is elpüfföli a játékokat a pihenőszékében, majd ha megunja jön a sírás és anya karja. minden tiszteletem és irigységem azoké akik leteszik a babát és ő elvan magában, majd ha megunja elalszik, de minden gyerek más... :)
az enyém tutira szól hs valami nem jó neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!