GYED kompenzációhoz szükséges papírokat hová kell visszakülden?
Figyelt kérdés
A területileg illetékes államkincstár kirendeltséghez?2012. febr. 14. 10:18
11/18 A kérdező kommentje:
"de a postacím ez:1387 budapest pf.:27"
Ez a Váci u.-i postacíme, de Nekem azt mondta a hölgy, hogy a Teve u.-ba küldjem.
2012. febr. 14. 11:59
12/18 anonim válasza:
Nekem a teve utcából jött a papír,ide is kell visszaküldenem, de azon ez a levelezési cím van.nekem kiküldték a papírt és ide kell visszaküldenem,mert a teve utcainak ez a levelezési címe.
13/18 A kérdező kommentje:
Oké,köszönöm szépen!
2012. febr. 14. 12:46
14/18 A kérdező kommentje:
Felhívtam a Teve u.-i kirendeltséget, hogy a postacímüker, vagy a Teve u.-i címre kell e küldeni a papírt, és azt az infót kaptam,hogy a Teve u.-i címre!
2012. febr. 15. 09:37
15/18 anonim válasza:
Hát az tök jó..Én meg a postafiókosra..de gondolom átiráényítják az enyémet is..remélem..
16/18 A kérdező kommentje:
Persze, biztos átirányítják. Tértivevénnyel adtad fel? Mert az ugye visszamegy Hozzád, amikor átveszik, így bizonyítani tudod hogy feladtad, és esetleg pár nap múlva fel lehet őket hívni, hogy megkapták e.
A számuk : 06-1-288-5100
2012. febr. 16. 07:11
17/18 anonim válasza:
Hát ajánlva adtam fel.arról megvan a papír,hogy feladtam.ráadásul a családi adókedvezményes papírral együtt adtam fel,úghogy duplán nagyon remélem,h jó lesz oda is!
Köszi a számot,lehet felhívom jövőhéten őket!
18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen!
2012. febr. 17. 06:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!