Hogy kell a meggyet átpasszírozni a babának?!
Figyelt kérdés
Légyszi ne nézzetek hülyének, anyut akartam megkérdezni, de nem veszi fel a telefont :)
Ki kell magozni előtte? Milyen lesz az állaga? Olyan szűrőn, amivel a levestésztát szűröm?
Köszi:)
2009. jún. 3. 17:51
2/9 A kérdező kommentje:
hanem? akkor hogy kell adni a babának?
8 hónapos, és nem tud darabosat enni, mert öklendezik még tőle.akkor csak simán turmixoljam le?
2009. jún. 3. 17:56
3/9 anonim válasza:
Én botmixerrel szoktam összetörni neki, előtte mindenképpen magozdd ki!
4/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
és mehet a héja is? vagy hogy szedjem le?
2009. jún. 3. 18:10
5/9 anonim válasza:
Nem kell leszedni a héját! Nyugodtan adhatod neki. Az én kislányom már 4 hósan ette a meggyet héjastól!
6/9 anonim válasza:
Még valami: ha túl hígnak találod tehetsz bele babapiskótát, vagy kekszet és ha megázott adhatod neki.
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:)))
2009. jún. 3. 18:15
8/9 anonim válasza:
csatlakozom, hagyd a manóba a héját. kisfiam 5,5 hónapos kora óta eszik meggyet, soha nem passzíroztam. Természetesen magozd ki, és turmixold össze a többi hozzávalóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!