Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet a baja fél éves...

Mi lehet a baja fél éves lányomnak? Elolvasnád kérlek?

Figyelt kérdés
Több mint 1 hete beteg a doki azt mondta vírusos torok gyulladás,kapott antibiotikumot,alig akarja bevenni de muszáj volt köhögésre stodalt szed,viszont a 3. naptól nem enged a szájához semmit mindenből próbáltam etetni,csőrös pohár sima pohár többféle is,kanál(ebből is többféle)a cumisüveg szóba sem jöhet kiderült hogy jön a foga a doki szerint emiatt nem enged oda semmit kapott rá ecsetelőt ami zsibbaszt ettől függetlenül még mindig nem enged a szájához semmit alig tudok pár kanál gyümölcs pépet bele tuszkolni hogy legyen valami a hasában.Nem volt lázas sem ,de most 2. napja lázas is már,teljesen kivagyok bukva és nagyon sajnálom szegénykémet,keservesen sír a tápszert 1 hónapja eszi mert elapadt a tejem.2.babám de a fiamnál sosem volt ilyen,Nagyon rossz érzés hogy csak sír és nem eszik és nem tudom mi baja.Valakinek nincs valami tippje??Délután megint viszem vissza a dokihoz!Mellesleg 6 hónapos!Ha van valami kérdés írjatok!Bocsi a hibákért de már nagyon kimerültem!:(
2012. febr. 13. 10:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Fáj a torka, ezért nem vesz be semmit. Ne erőltesd, egyedül az innivalót, ki ne száradjon! Vidd vissza mindenképp.
2012. febr. 13. 10:54
 2/8 A kérdező kommentje:
De ez amit kapott ecsetelőt a fogára,azt szopogatnia is kell kiskanálból,így állítólag elzsibbasztja a torkát is,gondoltam már arra hogy mi csesztük el mert le kellett fogni hogy az antibiotikumot be kelljen adni neki.
2012. febr. 13. 10:57
 3/8 anonim ***** válasza:
betegen te se eszel. lényeg, hogy kis tápi és sok folyadék legyen a pocakjában. nem kell ennie ha nem akar, erőltetni meg végképp nem szabad
2012. febr. 13. 11:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Mennyi az asok folyadék ami kell neki?
2012. febr. 13. 11:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Fàj a torka ezèrt eleve nem akar lenyelni semmit. Meg ha mèg a foga is jön az plusz rossz. Lànyomnak fèl èvesen amikor a foga jött 1 hètig alig tudtam etetni! Màr sírtam is :) ùgy bàntott. Aztàn a tv elterelte a figyelmèt, ott etettem így mennyisègileg annyit sikerült egèsz nap megetetnem vele mintha pont egy teljes ètkezèst kihagytunk volna, pedig nem... Aztàn vissza àllt magàtòl de azt a hetet vègig kinlòdtuk... Kitartàs!
2012. febr. 13. 11:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Megjöttünk dokitól most curam duot írt fel neki azt mondta hogy vissza esett de mitől eshet vissza????Mit tehetnék a gyógyszereken kívűl hogy javuljon???
2012. febr. 13. 16:47
 7/8 kíváncsicska ***** válasza:
Eddig nem voltam híve a homeopátiának de menj el egy gyógyszertárban ahol foglalkoznak ilyen készítményekkel, kérdezd meg a gyógyszerészt mit ajánl.Én az ecsetelőt nem használnám hosszó távon mert lidokain lehet benne és az nem tesz túl jót a babának.Le lehet pontozni mert egyre többször ajánlom ezeket a szereket de ki tudja lehet hogy használnak.Én a szoptatós teákból indulok ki azt is isszuk egy csomóan.
2012. febr. 13. 23:29
 8/8 anonim ***** válasza:
A gyógyszereken kívül,annyit tehetsz,hogy NYUGODJ MEG!A torokgyulladás ilyen,sajna nem nagyon esznek.Hamar meggyógyul és akkor visszatér az étvágya biztosan!Ja és a fogzás is ilyen!Kitartás!!
2012. febr. 14. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!