Antibiotikum mellé kell normaflort szedni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 20:36
1/11 anonim válasza:
Nem kell,de lehet.Jót tesz a megkínzott pocaknak.
2/11 anonim válasza:
érdemes szedni, mert a bélflóra hasznos baciállománya megsínyli az antibiotikum-kúrát.
3/11 anonim válasza:
Én mindenféleképp javasolnám. Nekem már tavaly ősszel tönkrevágta a bélflórám az antibiotikum, azóta sem jött rendbe teljesen. Ártani nem árt, viszont nem borul fel az egyensúly. Nekem több ismerősöm gyerkőce szedte már, orvosi jallatra.
4/11 anonim válasza:
a normaflore nagyon jó, de én az antibió kúra után adtam a gyerkőcömnek
6/11 anonim válasza:
Nem tudom a babák flórája mennyire erős, de nekem felnőtt létemre már a második nap hasmenésem lett az antibiotikumtól. Máshol olvastam azóta, hogy érdemes párhuzamosan szedni. Biztos egyénfüggő is és hogy milyen antibiotikumot kell szedni, nekem széles spektrumút írt fel a doki, vitt is mindent.
7/11 anonim válasza:
MINDENKÉPPEN!!!
Egy ismerősöm babája egy év (!!!) után még mindig nyögi az antibiotikumos kezelést, állandóan üvölt a bélfájástól!
Veszteni valód nincsen, ha adod neki. Ha nem adod, azzal van!
Mindenképpen adjad, bár azt nem írod mennyi idős a babó.
Jobbulást!!!
Mire kell neki amúgy az antibiotikum?
8/11 anonim válasza:
Mellé semm értelme, utána kell szedni.
9/11 anonim válasza:
Végül is... A lepusztított bélbolyhokat könnyebb visszanöveszteni, mint megőrizni...
Én biztos nem kockáztatnék!
10/11 anonim válasza:
Márcsak azért mert ha közben szeded, olyan mintha nem is szednéd mivel az antibio nem csak a vírust öli meg, hanem a Normaflor bacijait is, ahogyan a bélbolyhokat is írtja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!