Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabások hogy bírjátok a...

Kisbabások hogy bírjátok a bezártságot?

Figyelt kérdés
11 hós a kicsim és már nagyon nehezen bírjuk mind a ketten. Ő is menne mindenfelé, únja a szobákat a játékokat, sétálni se megyünk, mert nagyon minusz van. Ti hogy vagytok?
2012. febr. 10. 18:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

20:54-es vagyok. A kislányom baromira nem élvezi a hideget. Így kimegyünk, de max. 15-20 percre az udvarra/teraszra, de az nem ugyanaz, mint egy egy órás séta.

A másik, hogy mi boltba amúgy sem tudunk elsétálni, mert kint lakunk a semmi közepén. Szóval nálunk a bevásárlás sajna nem jár levegőzéssel.

2012. febr. 10. 21:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Mi nem megyünk! 5 hónapos lesz és amilyen brutális idő néhány napja volt... Iszonyatosan fúj a szél. Szörnyű! A hó miatt olyan jégkoripálya lett a lépcsőház előtt, hogy nem lehet rálépni anélkül, hogy kapaszkodnál egyerekkel meg életveszélyes. Eddig sűrű szellőztetés volt. Most itt van a legnagyobb szmogriadó így az se lesz...szupi:S Annyit szoktunk csinálni, hogy kocsival elmegyünk nagyszülőkhöz. Már beszereztem neki kis papírmaszkot hogy amíg a kocsiból átszállunk ne lélegezze be az elig néhány hónapos kis tüdejébe a kormot. De sétálni vinni...áááá...a ,,friss" levegőre.....áááá...:D

Múltkor kb 5 nap után már annyira kesergős volt a hangulatom, hogy csak egy adag fodrász és fintessterem után tért vissza a jókedvem (addig mamival velünk jöttek és oda is csak kocsival mentünk, bár az idő jobb volt). Bevásárolni soha nem viszem. Ha a kenyér nem jön fel magától akkor apuci értemegy. Ha más nem munkávól jövet-meten. Ha valaki meg rá van kényszerülve, hogy a pindurkáját kivigye akkor ne hősként írja meg, hogy dacolva a hiradóban beszélő orvos ajánlásával miszerint ne vidd ki mégis kivitte és nincs is baja... Szerintem járjatok ti is kocsival nagyszülőzni vagy rokonokhoz barátnőkhöz de csak kocsival merném vinni. Az is jót tesz neki ha legalább más szoba falát kell nézze és más játékokat lát maga előtt máshol. Neked is jót fog tenni a beszélgetés, kikapcsolódás. Remélem hamarosan véget ér ennek a szörnyű időnek. Ráadásúl én hozzá vagyok szokva hogy futok minden este. Hát ilyen időben ez kilőve, gyerek mellett pedig fitnessterembe eljutni nincsen minden nap időm. Ráadásúl sokkal élvezetesebb köröket számolva futni mint egy mókuskerékhez hasonlóan értelmetlenül egy padon rohangálni a monitort nézve... JÓ IDŐŐŐŐŐŐ!!!! GYERE VISSZAAAAAAAAAAAAA!:DDDDDDDDDDDDD

2012. febr. 11. 07:30
 13/15 anonim ***** válasza:
4 hónapos fiammal lent vagyunk minden nap 1,5-2 órát, a babakocsit lecseréltük nagy kerekűre. egyáltalán nincs vészesen hideg, még én se fázok, nem hogy ő jól beöltözve, betakarva.
2012. febr. 11. 08:05
 14/15 anonim ***** válasza:

rosszul....

a babám még csak 7 hetes, őt nem is nagyon izgatja, bár a levegőn nagyon jót alszik, de nekem nagyon hiányzik és a 3 éves kisfiamnak is. Ha apa ráér ők azért kimennek, de a kicsit -10-be nem merem kivinni.

2012. febr. 11. 12:04
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, ti merre laktok, de nálunk nappal is -10, -5 körül van, pár percre kimegyünk, de nem fogok vele sétálni indulni. Nem azt írtam, hogy napok óta ki sem mozdultunk és azt únjuk, hanem azt, hogy az egész telet únjuk!!! Bevásárolni apa szokott járni hétköznap, hétvégén meg együtt. Én is azt várom mindig, de azért akkor sem megyünk mindig.

Jó látni, hogy nem vagyok egyedül.

Várom, hogy elinduljon a picim és kimehessünk végre az udvarra játszani egy kicsit még ha fel is kell jobban öltözni. Csak jönne már a tavasz.

2012. febr. 11. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!