17hós babámnak nagyon érdes a bőre és piros foltok is vannak rajta. Ok?
Figyelt kérdés
a doktornő azt mondta ekcéma, ez gyakori a babáknál. de mostmár egyre csúnyább pedig az exxema krémet is használom pár napja neki.segítenétek mitől lehet?2012. febr. 10. 14:37
1/7 anonim válasza:
Szerintem is ekcéma.Egyszer kislányomnak is volt, egy pici részen a füle mögött, Lipobase kenőcsöt mondta a doki rá, ami recept nélkül kapható.Szépen rendbe is hozta, azóta se jött elő, pedig már 16 hónapos.Szerintem az Exxema kenőcsöt felejtsd el, mert az felnőtteknek van kitalálva, nem az érzékeny bababőrre, nem csodálnám, ha attól lenne csúnyább.Csak azt nem értem, ha a doktornő mondta, hogy ekcéma, akkor miért nem hiszed el neki?:) Mi látatlanba biztosan nem leszünk okosabbak nála.
2/7 anonim válasza:
Kérj még fürdető krémet is hozzá, mi most találkoztunk ezzel a foltocskákkal.
Mennyibe kerül ez a krém amit ajánlottál előtte kedves válaszoló? Ezt kevertetni kell vagy "előre" gyártott?
3/7 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki még, hogy ne fürdessem minden nap. Ezt én nem tudom betartani, úgyhogy fürdőolajat javasolt és cetomacrogol nevű krémet, az segíteni szokott.
Egyébként allergiás reakció, sok esetben a tejfehérjére, de akármi más is okozhatja, nemcsak étel, lehet új öblítő, mosószer, sőt nemrég olvastam, vannak babák, akiknek a hideg miatt, a hidegre jön ki. Legjobb ilyenkor megkeresni az okot, és azt megszüntetni, ha lehet, de ez már magánvélemény.
4/7 anonim válasza:
Előre gyártott, tubusos.Az árára már nem emlékszem, mert több, mint egy éve kellett.Nem túl olcsó, 1000 és 2000 ft között van, de nagy tubus, és sokáig elég.
5/7 anonim válasza:
az én babámnak is ilyen volt a bőre igaz neki 5 hónaposan jött ki és a doki írt ki nekünk ilyen gyogyszertári keverős krémet és 3 szór bekentem és már el is múlt és eltiltottak a tejtermékektőlnekünk ettől bolt azóta se jött elő
6/7 anonim válasza:
Első vagyok, ez az a kenőcs:
7/7 anonim válasza:
17 hónapos lányommal pont szerdán voltunk ezzel a problémával az orvosnál.Írt egy kikeverős kenőcsöt amit 2 napja használunk és egyre szebb a bőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!