Vajon a foga miatt nem eszik?
Figyelt kérdés
9 hónapos a kisfiam, és kb. 1 hete beteg volt, a felső 2 fogánál látom, hogy piros, szerintem jön kifelé. Azóta nem hajlandó enni, hacsak a kanalat meglátja üvölt, amit nagy nehezen megeszik azt is sírva. Ma megpróbáltam az ebédjét cumisüvegből adni, annyira felhigítottam, de azt sem akarja megenni, csak sír. Nem hiszem el, hogy nem éhes. Amúgy eljátszik meg nincs vele gond, de az evés az katasztrófa. Előtte teljesen jó étvággyal evett, most kizárólag a tápszert hajlandó megenni. Mi lehet a gond? Mit tegyek?2012. febr. 9. 20:04
1/1 anonim válasza:
A fogzás okozhatja ezt. Ha tápszert azért elfogad, akkor nincs nagy baj, hiszen így is tápanyaghoz jut.
Ha fogzás okozza, akkor ez csak átmeneti - pár napos - dolog lesz, és utána majd javulni fog a helyzet. S esetleg egy újabb fog kibújásakor megint előjön...
S a betegség utóhatása is lehet ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!