Egy 4 éves,2 éves és újszölött mellett hivatásos anya leszek? Van még ilyen?
Figyelt kérdés
és milyen ellátásra számithatok? függ a fizumtól vagy valami fix van?2012. febr. 8. 16:03
1/3 anonim válasza:
nem. akkor lehetsz hivatásos anya, ha a kicsi elmúlt 3 éves és még nem töltötte be a 8at.
ez az összeg megegyezik a gyessel, tehát durván havi 25.000.-
2/3 anonim válasza:
Amikor lejár a legkisebb után a gyed és gyes, akkor válsz főállású anyává, nagyjából a gyes összegével megegyező pénzt kapsz a legkisebb gyerek nyolcéves koráig - ahogy az előttem szóló is írta.
Nálunk amúgy pont így lesznek a gyerekek. :-)) A legnagyobbom még nem tölti be a 4 évet, mikor megszületik júniusban a tesó. :-))
3/3 anonim válasza:
Nekem is 2 év van a gyerekeim közt, én is főállású leszek-de én azért,mert a munkáltatóm nem rendezi a papírokat,ez az egyetlen esélyem,máskülönben nyugdíjat sem kapok majd. Ha lehetne,dolgoznék ha betölti Hármaska a 3. életévét.
Üdv: lassan 5 hónapja 3 lányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!