Van valami, ami kiszedi az anyatejes kaki foltjait (de lehetőleg a színt nem) a ruhákból, kifogókból?
nekem soha nem maradtak a ruhák kakisak. Így csináltam:
nyakigfosos gyereket a ruhából kihámozni, ha egyedül vagy akkor óvatosan a földre dobni, ha ott a férjed akkor megkérni, hogy mossa le a java dzsuvát (ez a jobb :D)
Aztán miután "megtisztult" a darabkáktól a folt, bedörzsöltem vanish szappannal és beáztattam, kb fél napig ázott (van, hogy tovább, ha nem mostam aznap olyan színűt)
utána mosógép és tiszta ruhát ki. Soha egyik ruha sem maradt kakis és a színe is megmaradt.
Nekem egyébként az alma és banán folttal vannak bajaim, arra se a fenti módszer se az ariel folteltávolító nem jó (ami pl nagyon szépen kiveszi a vért). Van valakinek valami jó kis praktikája erre?
Nekem az előmosás program segített. (és 60 fok) Így nem kellett semmilyen extra mosószer.
Te hogy szoktad mosni őket?
színes clorox, beáztat, és mehet a mosógépbe.
Én minden ruháját beáztatok, így kisebb hőfokon, rövidebb programon is elég mosni
Nekem Vanish folyékony folteltávolítóm van,és szappanom is.
Egyik sem vette ki, igaz én mindent max 40 fokon mosok, mert ha a ruhákat magasabb hőfokon mosom akkor kemény lesz és nyúlott.
2. vagyok
én sem mosok 40 foknál magasabb hőfokon. Akkor lehet, hogy a folyékony vanish nem olyan jó, mint a szappan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!