Holnap reggel adhatok már lánykámnak kakaót?
Figyelt kérdés
Ma reggel hányt 3x. Egész nap csak háztartási kekszet és főtt krumplit adtam neki. Azóta teljesen jól van. Én a vasárnapi sárgaborsó levesre tippelek, az ronthatta el a kis gyomrát. Szerintetek reggel adhatok már neki kakaót? Vagy még holnap is "koplaljon"?2012. febr. 6. 21:50
1/7 anonim válasza:
Én nem adnék, nem kell koplalnia, de a kakaó nem biztos hogy jó ötlet
2/7 anonim válasza:
Én még tejterméket nem adnék egy pár napig.
Amúgy meg nem biztos, hogy a leves volt, mert most ilyen vírus van.
3/7 anonim válasza:
Nekem a fiam multhét elején hányt 2* hétfőn, majd szerdátol elkezdett iszonyat hasmenése lenni. Vírus van. Én vasárnap adtam neki először kakaot. Én a helyedben nem adnék neki, holnap még diétáztatnám, sőt szerdán is csak enhye levest, adnék neki. Inkább almát, banánt, kekszet, babapiskótát, répát, krumplit adnék. Nem biztos de lehet benne is bujkál a vírus. Nekem a doki azt mondta, hogy hányás után pár napig a tejterméket hanyagoljuk, mert a hasmenés jelentkezhet 1,2 nap múlva. Nálunk mindenki elkapta, csak én nem, én elzedtem inni a normaflort, mikor ő elkezdett hányni. jó a pro kid is.Pont itt ajánlották.Utólag látom, milyen jól tettem.
4/7 A kérdező kommentje:
Holnapra tervbe volt véve a leves :) Imádja belőle a répát, krumplit, tésztát. Remélem nem lesz komolyabb baj. Bár én is hallottam hogy vírus van :( Ma volt reggel egy kis hőemelkedése 37,5. De azóta semmi. Akkor egy pár napig kerüljük a tejtermékeket.
2012. febr. 6. 22:03
5/7 anonim válasza:
nekünk is volt, hőemelkedéseünk:-( 3. voltam. drukk, hogy ne vírus legyen. MAjd írj hogy vagytok.
6/7 anonim válasza:
A kisfiamnak volt ilyen nov. elején. Azt mondta az orvos,hogy 1 napos vírus. Szegény 6x hányt 1 óra alatt.Délután már magától hozta a ropit és azt evett.Másnap már fasírtot akart.Szerintem is inkább majd holnap adjad neki,vagy ma este.Jobban van már?
7/7 anonim válasza:
a fiam is elkapta,vasárnap délben kezdődött,egész éjjel hányt.hasmenése nem volt.lázas is volt 38,9,három óránként kapta a kúpot,nehezen vitte le neki.hétfő délutánra teljesen jól volt.ma,kedden reggel kapott először tejet,egy decit,nem volt gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!