Ma kevesebb gyedet kaptam. Az adójóváirást lehet visszamenőleg kérni?
:D
Hetek óta másról nem szól semmi csak erről,hogy megszünt az adójóváírás mindenkinek!!!!!!
Kompenzáció lesz,ha lesz...
Egyénileg bírálják majd sajnos.
Nem!NINCS adójóváírás!!!!!!!!!!Megszűnt létezni!!!!
A családi adókedvezményről kaptál papírt,én is kaptam.Az egyik szülő igényelhet.1-2 gyerek után 60 pár ezer,3 vagy több gyerek után 200 pár ezer.Ezt egész évre kapd.De lesz majd papír az adójóváírás miatt elvett pénz kompenzálásáról is.Azt is küldik.
4. Amit te leírtál az csak nyomokban hasonlít a családi adókedvezményhez. Ne írj fél-fals információkat!
1-2 gyerek esetén havonta, gyerekenként 62500 Ft-al csökkentheted az adóalapodat, 3 v. több gyerek esetén havonta, gyerekenként 206.250 Ft-al lehet csökkenteni az adóalapot.
Az adójóváírás valóban megszűnt dec. 31-el, helyette van a kompenzáció. Az oep a napokban mindenkinek postázza, de az oep honlapról le is lehet tölteni a nyomtatványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!