Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb esernyöre csukható babakocsi?

Figyelt kérdés
Eddig quinny buzz-t használtunk, de sok sok kicsi lèpcsös utcába költözünk, és azt nem bírnám gyerekkel együtt naponta többször fel- le cipelni ( ráadásul meredek is az utca). Szóval váltunk. Nagyon könnyu praktikus kocsit szeretnèk...gondolkodunl a quinny zapp-on is ( csak elèg kicsiknek találom a kerekeit..olyan rázkódósnak) talán ti tudtok jobbat/praktikusabbat! Köszi
2012. febr. 5. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem Zappom van, én nagyon szeretem. Ha nem akarod altatni a babádat benne, akkor jó, ha viszont még alszik a kocsiban, akkor esetleg csak az új változata, ami viszont elég drága. Én az ernyőkocsik közül csak a Zappot tudom tolni, lehet én vagyok a béna, de még a sokak által dicsért Peg Perego P3 sem állt nekem kézre.
2012. febr. 5. 23:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Quinnyt használtam 2 éves koráig, utánna vettem a teszveszen egy Mamma&Papas esernyőkocsit. Ujjonan 18.000 volt, esővédővel, kupolás, teljesen dönthető, amit te szabályozol.

3 éves a gyerek, de még most is használom, mert bizony van hogy nem akar sétálni, és inkább tolom mint hogy cipeljem.

1 éve megvan, semmi baja, ha koszos a kádban tussal lemosom, másnapra megszáradt, bevásárló háló van alatta, könnyű, kicsire csukható, lábtartója fel le emelhető.

Megmondom őszintén, jobban szeretem mint a quinny buzzt:)

2012. febr. 6. 00:51
 3/6 anonim ***** válasza:

ha már nem laszik és nem kell hogy fektessed akkor a zapp szerintem a legjobb. könnyü és tényleg icic picire csukható, kerekei kicsit kicsik, de szerintem az ilyen pici kocsik közül ez a legjobb.

nekünk nem ez van (szomszédnak, együtt sétálunk minden nap)

mert nálunk a lányom még sokszor aludt a babakocsiban így teljesen dönthetönek kellett lenni, és nagyon könnyünek, így britax b-mobile kocsit vettünk ami azért kb dupla akkora összecsukva mint a zapp (zapp olyan picire csukható hogy tokjában akár kézipoggyászként is felviheted a repülögépre), lapra csukható de csak 8 kiló. de jót tud benne aludni. és nagyon egyszerü tolni egykézzel is.

én zappot ajánlanám neked ha nem alszik már benne.

2012. febr. 6. 07:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Eurocart Lira 3,ua.mint a zapp csak dönthető és szuper!!!!!

[link]

2012. febr. 6. 08:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekünk ez van. Szerintem "jó fogása van", lépcsőzéshez ideális. Karfás, dönthető... A fiam imádja. Nem nagyok a kerekei (nem is kicsik), de mégis jobb mint több más nagyobb kerekű.

[link]

2012. febr. 6. 16:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat! Azóta vettünk egy zappot és szuper szuper...sokkal jobban szeretem, mint a buzz-t!!!
2012. febr. 29. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!