Szerintetek melyik a legjobb esernyöre csukható babakocsi?
Quinnyt használtam 2 éves koráig, utánna vettem a teszveszen egy Mamma&Papas esernyőkocsit. Ujjonan 18.000 volt, esővédővel, kupolás, teljesen dönthető, amit te szabályozol.
3 éves a gyerek, de még most is használom, mert bizony van hogy nem akar sétálni, és inkább tolom mint hogy cipeljem.
1 éve megvan, semmi baja, ha koszos a kádban tussal lemosom, másnapra megszáradt, bevásárló háló van alatta, könnyű, kicsire csukható, lábtartója fel le emelhető.
Megmondom őszintén, jobban szeretem mint a quinny buzzt:)
ha már nem laszik és nem kell hogy fektessed akkor a zapp szerintem a legjobb. könnyü és tényleg icic picire csukható, kerekei kicsit kicsik, de szerintem az ilyen pici kocsik közül ez a legjobb.
nekünk nem ez van (szomszédnak, együtt sétálunk minden nap)
mert nálunk a lányom még sokszor aludt a babakocsiban így teljesen dönthetönek kellett lenni, és nagyon könnyünek, így britax b-mobile kocsit vettünk ami azért kb dupla akkora összecsukva mint a zapp (zapp olyan picire csukható hogy tokjában akár kézipoggyászként is felviheted a repülögépre), lapra csukható de csak 8 kiló. de jót tud benne aludni. és nagyon egyszerü tolni egykézzel is.
én zappot ajánlanám neked ha nem alszik már benne.
Nekünk ez van. Szerintem "jó fogása van", lépcsőzéshez ideális. Karfás, dönthető... A fiam imádja. Nem nagyok a kerekei (nem is kicsik), de mégis jobb mint több más nagyobb kerekű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!