Mennyi ideig számíthatok erre az állapotra?
Figyelt kérdés
7 hónapos kislányom 3 napja nagyon nyűgös. Nem lehet lerakni, nem alszik-eszik rendesen, nem mosolyog, nem igazán akar játszani sem. Tegnapelőtt belázasodott, megijedtem, elvittem ügyeletre. Semmit nem találtak nála. A doki szerint vagy a foga, vagy egy vírusfertőzés, ami lázzal jár. Mivel azóta nem volt láza, a fogára gyanakodok, de egyéb tünetei nincsenek (sem fokozott nyálzás, sem duzzadt íny). Ha ez tényleg a foga, kb. mennyi idő alatt bújik ki neki? Nagyon sajnálom szegényt, és hiányzik az én huncut kislánykám.
Ha kibújik a fogacska rögtön elmúlik ez a nyűgösség?
2009. jún. 1. 17:58
1/2 anonim válasza:
Nekem azóta nyűgös folyamatosan, mióta fogzik, azaz 5,5 hós korától. Néha van közte szünet, de már egy ideje megint furcsán viselkedik, pedig én sem látom az ujabb fog jelét. De gondolom az zavarja. Most héthós ő is.
2/2 anonim válasza:
Ez lehet az időjárásváltozástól is mert az én kislányom/7 hónapos/is napok óta nagyon nyügős...Neki is volt már ilyen 1 napos láza.Már van 4 foga.Most tuti hogy nem az jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!