A narancsot milyen formában adjátok babátoknak?
én 1 éves kora elött nem adtam.
narancsnak 2 baja van egy amit elöttem írták nagyon savas, nem csak a gyomronak nehéz hanem kicsipi egy pici is a popóját, ha savas dolgot adsz nagyon figyelj a popó krénmezésre.
másik hogy narancs napokat-hetekjet utazik ide és ezer féle vegyszerrel kezelik, hogy ne legyen baja, pl bogarak, vagy egyéb betegségek ellen. ne rohadjon meg utközben stb...
Kedves utolsó a mai világban minden vegyszeres, kivéve, ha a saját kertedből szeded a gyümölcsöt ahol nem permetezel. Sajnos ez van, a gyerekeink pedig így fognak felnőni.
Az hogy savas, tény, de ha nem kiló számra mindennap van adva...
Hát az én lányom imádja. Ha meglát egy narancsot már cuppog a szájával. :) A banánt nem eszi meg, viszont a narancsért tök oda van.
Heti 2x-3x kap néhány gerezdet. Megpucolom, leszedem a hártyáját amennyire tudom és odaadom neki. Imádja. Mondjuk ő már 10 hónapos, kb 8 hónapos koráig csak a levét kapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!