Mikor kell a kiságyat lejjebb engedni, a baba méretétől, korától vagy mozgásától függ?
Ha csak 2 magasságba lehet tenni, akkor a felső is elég lent van. Ha 3 pozícióba is lehet állítani, tedd a középsőre.
Nekem a lányom5 hós volt, amikor a középső magasságra tettük, mert hason olyan magasra kitolta magát, hogy a rács felett át tudott nézni.
Jobb a biztonság, tedd egy szinttel lejjebb inkább.
(Ja, az első lányom a legalsó szinten feküdt, amikor a tesóval terhes voltam. Hát, nem volt jó a derekamnak, amikor beraktam az ágyba, ráadásul a pocakom miatt behajolni is alig tudtam, de azért kibírtam :) (ő akkor 10 kiló volt!)
(18 hónap van közöttük, és szülésig minden nap 2-szer kivettem-betettem.)
Annyira ez sincs fent igen, épp ezért mert csak 2 szint van. Azt értem akinél a gyerek már négykézlábazik meg mászik 6 hósan, az számomra is egyértelmű.
De akkor lejjebb teszem. Egyébként egy nap nem 2szer hanem vagy 12-szer 15 ször kell ki be tennem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!