Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen márkájú bolti tejet...

Milyen márkájú bolti tejet adtok babátoknak?

Figyelt kérdés
Hány hónapos kortól adtátok?
2012. febr. 5. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Zöldfarm Bio tejet 3,5%-osat, ezt is forralva. Kb. 13 hónapos kora óta kapja csak magában a tejet. Előtte csak úgy, hogy főzelékbe vagy krumplipürébe volt téve.
2012. febr. 5. 10:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Szintén zöldfarm bio tej, 14 hónaposan.

Most 2,5 éves a kislányom Mizo 1,5%-ost iszik.

2012. febr. 5. 10:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik éppen a legolcsóbb (sajnos nem vagyunk olyan helyzetben, hogy mindenféle bio-tejeket vegyünk). 13 hónapos korától kapja..
2012. febr. 5. 11:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólóhoz, ráadásul nem is feltétlen arányos a minőség az árral. Azt adom neki is, ami szerintem a legfinomabb a kategóriájában, kb 1 éves kora óta.

Ha épp utamba esik olyan hely, ahol árulnak Cserpes cuccokat, akkor onnan szoktam házi tejet venni, egyébként a Tesco, a Spar saját márkás (nem uht) tejcsije is nagyon finom.

2012. febr. 5. 11:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Cserpesre szavazok. Ugyan nem bio minősített, de bio minőségű. Ezért olcsóbb is. A túró rudiuk pedig a legegészségesebbre jött ki a túró rudi teszten, és nem mellesleg a legfinomabb is. Én inkább kevesebbet veszek, de jó minőségüt.
2012. febr. 5. 12:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Mizo vagy Tolle. Nekem ezek a legfinomabbak.

15 hós korától kapja.

2012. febr. 5. 12:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. febr. 5. 12:43
 8/8 anonim ***** válasza:
változo. Sajat márkásat nme kap, de összes tejmárkát kedveli nincs gondja vele 1 éves kora óta kapja
2012. febr. 5. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!