Köztetek van olyan, akinek a kisbabája egy - már amúgy is - fontos dátumon született?
Hú, gratulálok mindenkinek! :)
Szerintem nincsen annál szebb ajándék, mikor egy baba az édesanyja névnapján születik, vagy házassági évfordulón egyebek. :)
Kislányom,a rég elveszett nagypapám(akit mindennél jobban imádtam) névnapján született.Ha kisfiú lett volna egyébként,akkor Őt is így hívták volna...
(nem gondoltuk,hogy aznap születik,3 héttel hamarabb jött)
Unokatesóm február 14-én született.
Hugom egy nappal anyu 27. szülinapja előtt, jan 30 és 31.
Ikerfiaim péntek 13-án, 13.15 és 13.18-kor. (azért jó hogy nem 13 perc van köztük csak 3. :-) )
Apu szülinapja egy napon van anyu névnapjával. :-)
Nem ismerős szülinapja, névnapja, de érdekes:
Édesanyám: november 01.- halottak napja
Én: június 04. - Trianon
Fiam: október 23. - 56-os forr. és a Köztársaság kikiáltásának napja
Lányommal mikorra vagyok kiírva?: 2012.június 06 - D nap normandiai partraszállás
Én szerettem a történelmet, na de ennyire?
Kisfiam és bátyám között van nálunk 30 év és 1 nap :(A születésnapján már egész nap bent voltam,de nem akart a drágám kibújni pedig tesóm egész nap telefonált),ő külön szülinapot akart :)
Most au.g 5-re vagyok kiírva,de júl. 28-án lesz az 5.házassági évfordulónk,jó lenne ajándéknak:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!