Hány hónapos vagy hány éves korig kell a babákat fürdetésnél olajozni, testápolózni és puderezni? Már 10 hónapos a kisfiam, már totyog és egyre macerásabb az a tortúra, feláll, elfordul, és ilyenkor semmivel nem tudom lekötni a figyelmét.
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 14:01
11/15 anonim válasza:
addig "kell" míg születése után hámló, száraz a bőre. tehát durván 1-2 hétig.
ennyi idősen már inkább árt a bőrének ha ezeket minden este végigzongorázod, ha szép a bőre, hagyd abba
12/15 anonim válasza:
hintőport csak a köldökcsonkra használtam,tehát kb. egy hétig.Olajozni meg ha eszembe jutott,akkor a hajlatokat max 2 hónapos koráig..Ja és testápolót sem használunk,azt sose használtunk.
13/15 anonim válasza:
2 év 4 hónapos a fiam, sosem használtam ezek közül egyiket sem.
14/15 anonim válasza:
1.vagyok,én is csak a hajlatokban töröltem ki olajjal és hintőporoztam kb 5 hónapos koráig,de főleg azért,mert akkor még nagyon meleg volt és sokat izzadt,és ha nem csináltam meg kipirosodott a bőre
15/15 anonim válasza:
Akkor en vagyok a kivetel:) 1 eves a babam es olajazom a hajlatokat, illetve pelusos resznel hintopor (azert, mert a nedvesseget felfogja) vagy sudocremezem. Peluscserekor letotlom nedves kendovel, neha olajozom es szinten hintopor vagy sudocreme. Nem vrsz igenybe sok idot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!