Mentek szánkózni? Milyen idő van nálatok?
Ha nem fújna a ennyire a szél, akkor simán kimennénk, de így még a szemünket sem tudnánk nyitva tartani, mert folyton szembe fújja a havat. Mindezt a mínusz 10 fok mellett...
Szóval én ezt most nem erőltetem, majd holnap.
Szerencsére a gyerekek tök jól elvannak bent is, mert az ovi miatt egész héten nincs idejük rendesen kijátszani magukat és most bepótolják :)
mi 11kor mentünk ki a 2 évesemmel, 2kor értünk haza a szánkózásból, de csak háromnegyed 3kor tudtuk felhozni a kertből mert annyira sírt, hogy még maradjunk kint :)))
-15 fok van nálunk :D
tehát majdnem 4 órát voltunk kint, tökig érő hóban, iszonyat hidegben és nagyon jól éreztük magunkat. nekem még melegem is volt a sok szánkózástól :D őt jól felöltöztettem, nem fázott, csak az arcát csípte kicsit a hideg :)
11-es válaszoló vagyok.
Teljesen egyetértek az utolsó válaszolóval akik órákig kint voltak szánkózni.
Szerintem túl van parázva a média által, ez a "hihetetlen ítéletidő". Mint írtam, sokat járunk síelni, tejesen hétköznapi dolog a csúszó mászó babáktól a nagyobbacskákig, hogy kint vannak fél napokat a mínusz fokokban és semmi bajuk nem lesz. Egyszerűen csak megfelelően kell öltözni és kész.
Volt rá példa, hogy a nagyobbik lányom a sípályán levette a kesztyűjét valamiért és mikor felemelte a kezét, a kesztyű felfelé állt ki a kabátból. Rúdszerűen megfagyott a madzag amin a kesztyű lógott. Akkor -18 fok volt, mozogtunk, sportoltunk, senkinek semmi baja nem lett. Apámnak a bajuszán jégcsapok lógtak, az unokák ezt tördelték a felvonóhoz való sorban állás közben.:)))
Nem mondom, hogy metsző hóviharban is ki kell menni, de azért egy kis hidegtől nem kell megijedni. Ha nem szoktatjuk hozzá a gyerekeinket a hideghez, akkor betegesek lesznek.
Amúgy sajnos a pénz miatt nem mentünk idén a hegyekbe, nem azért mert kicsinek tartanánk a lányom.
Nemrég jöttünk be az 1 és 3,5 évessel.
Szakad a hó, de nem fúj a szél, -6 fok van!
Tök élvezte mindkettő.
Köszönöm, hát egy 10 percre kimentünk, mert nagyon fújt a szél. Kipróbáltuk a szánkót,alig bírtam utána a lányom bevinni, tetszett neki,a hideg ellenére is.
Ma viszont nem fúj,szépen süt a nap, szánkóztunk délelőtt,most pedig már alszik,mint a bunda:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!