Hogy lehet ezekből ízletes babakaját csinálni?
Figyelt kérdés
Adott nyers csirkemell fagyasztott, durum tészta, cukkini fagyasztott. Hogy kell finoman megcsinálni? Petrezselyem van még itthon. Mikor mit rakok a vízbe először a húst? Meddig főzőm? Ti hogy csinálnátok? Só mehet? 8 hós.2012. febr. 4. 11:17
1/3 A kérdező kommentje:
Esetleg arányok? Tésztából mennyit? Köszi
2012. febr. 4. 11:21
2/3 anonim válasza:
Én nem sóznék csak 1 év felett, a kicsiknek nem ugyanaz az ízletes, mint nekünk. Én ezeket a hozzávalókat külön főzném és úgy adnám.
3/3 anonim válasza:
a cukkinit (darabolva) és a csirkemellet szerintem egyszerre megpárolhtod kis vízbe vagy saját lében, mert úgyis ereszteni fog, a tásztát külön kifőzöd, és én a párolás legvégén egy icipici üveges kaját tennék rá, ha van. (ízletesebb) a petrezselymet is csak a legvégén raknám rá. és ha kész, akkor a tésztával összekeverni. én sem sóznék. én még most is (15 hós) egy kicsit összetöröm a tésztát villával. 7 foga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!