Nincs otletem, hogy a lanyomnak milyen szobaja legyen. Valamilyen internetes oldalt nem tudtok? Vagy valami otlet?
www.mesedekor.hu
Szerintem ezek tök arik :) Nekünk ilyenek vannak a narancssárga falon!
Szia!
A kisfiam szobája citromsárga és falon mesefigurák vannak, amit én rajzoltam fel és festettem ki. Van: Kis vakond, micimackó , Malacka, Füles, Törpilla, Kockásfülü nyúl és Maja a méhecske.
Az internetről rajzoltam füzetbe, majd A3lapra, azt kivágtam és úgy került sablonnal a falra. A plafonon hungarocelből csillagok és hold, valamint nap található.
Az ajtón belül egy hernyó van, amit kartonpapírból csináltam,ezen fogom jelölni a magasságát. Kívül pedig a neve, amit szintén én vágtam ki hungarocelből. Remélem sikerült beindítanom a fantáziád. SOK SIKERT.
Szia!
Mi kifestettük a szobát sárgára, majd trilakk dekor festékkel átkentük, amitől antiolt hatása lett.
Eddig aki jött látogatóba mindenki megdícsérte milyen szép, azt hitték tapéta! Nagyon jó, saját magunk csináltuk, egyik nap a sárga színt felvittük másik nap rá a dekor festéket. Elrontani nem lehet. Nagyon mutatós. Obiban Praktiker Bricostorban lehet kapni s minta is van ott felfestve belőle.
Vettem pár Micimackós képet, micimackós függönyt, s egy ruhás szekrényt pelenkázót kiságyat a neten belinkeltem, ezt vettem,100.000 ből kijött az egész! olyan a szoba mintha egy ujságból vágtam volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!