Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Póruljártam a Brendonnal?

Póruljártam a Brendonnal?

Figyelt kérdés
3 hete vettünk a kislányomnak egy új babakocsit, mert a réginek kitörött a kereke. Összespóroltuk az összes pénzünket, hogy egy olyan babakocsit vehessünk neki, ami később jó lesz a tesónak is, meg több szempontunknak is tökéletesen megfelelt. Nem volt olcsó sem, majdnem 60.000 Ft. Ma mentünk tanácsadásra és elkezdett szállingózni a hó. Gondoltam felteszem az esővédőt. Ekkor jött a hidegzuhany! Az esővédő teljesen kicsi a babakocsira. Rá tudom tenni, de teljesen látszik, hogy nem passzol rá! Pedig gyári esővédő meg tényleg ahhoz a babakocsihoz való (elvileg). A használati útmutató szerint itthon is ráraktam, megint nem jó. (Elrontani sem lehet a rátevést). Most van egy babakocsink esővédő nélkül, pedig az kéne nekünk mindenképpen! Mit tehetek? A gyártóhoz nyilván nem fordulhatok, mert nem tudok idegennyelven. Mivel a Brendon forgalmazza, ezért csak hozzájuk fordulhatok! Ők meg mosni fogják a kezüket? Mit tehetnék?
2012. febr. 1. 16:55
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy a babakocsival semmi gondom, de együtt a kettő használhatatlan! Nekem gyári esővédő kell, nem valami szar brendonos, meg dm-es, meg rossmannos. Nem fogok venni a pénzemen, még akkor sem ha 500 Ft-ért adnák! Ha kifizettem valaminek az árát, akkor ugyanmár had legyen használható! Bár volt aki minden rosszindulat nélkül megjegyezte, hogy 60 ezer nem sok egy babakocsiért, nekünk sok volt, és sokat kuporgattunk rá! Tényleg ennyire nem érthető amit írok? Ennyire nem láttok a mondataim mögé?
2012. febr. 2. 23:06
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!