6 hetes kisfiam csak hason tud elaludni, ha háton teszem le, sír akármilyen fáradt is. Eldeformálódhat így a kis feje?
3.héttől 9. hétig csak hason aludt, semmi baja a fejének, szép kerek :) néha megforgattam neki, hogy ne ugyanabba az irányba aludjon.
Ne aggódj nem lesz gond, én is paráztam nagyon, pedig bébi őrünk is van...
1,5 napos volt a lányom, mikor a kórházban kivettem a pólyából és hasra fektettem, mert folyton sírt. Abban a pillanatban elhallgatott és elaludt.
10 hónapos, szép formás fejű kislány és a mai napig hason és oldalt fekve alszik a kiságyban.
Szerintem fej formáját tekintve pont az a jó, ha hason alszik. Akkor szokott lapos lenni, ha hanyat alszik, van akkor, ha szintén hanyatt alszik oldalra fordított fejjel.
Az én babumnak eléggé ferde is lett, mert mindig csak a hátán szeretett aludni, úgy, hogy oldalra fordította a fejét. Aztán nagy nehezen átszoktattam a másik oldalra, és így kiegyenesedett, de hátulról nézve még egy kicsit szerintem lapika.
Szerintem örülj, hogy hason alszik! ÍGy bizti szép marad a kis feje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!