Lehet valami baja tőle? (lejárt stodal szirup)
Figyelt kérdés
stodalt adtam másfél éves fiamnak már 3napja,mert köhög nagyon,és csak ma vettem észre,hogy az van ráirva,hogy felbontás után 1hónapig használható fel.Na most ez már kb féléve fel volt bontva.Lehet tőle valami baja?Minden homeopátiás szer 1hónapig jó csak?Utána ki kell dobni?Még tele van szinte.Természetesen nem fogom odaadni neki ha nem lehet,csak kiváncsi vagyok tényleg csak 1hónapig jó-e.2012. jan. 31. 20:19
1/6 anonim válasza:
a mienkre még 6 hónap van írva...
2/6 A kérdező kommentje:
az jó,de ez hogy lehetséges?
2012. jan. 31. 20:46
3/6 anonim válasza:
Az enyémre is az van írva, hogy felbontás után 6 hónap. Szerintem nem lesz tőle semmi baja.
4/6 anonim válasza:
Ez homeopátiás készítmény. A világon semmi baja nem lesz tőle, legfeljebb nem hat. A gyógyszerek 99%-nak sem lesz semmi káros hatása ha lejár, max a hatékonysága csökken,.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm,ezen nem tudom miért csak 1 hónap van....akkor szerintetek ne dobjam ki,adhatom neki nyugodtan továbbra is,vagy inkább vegyek egy újat?
2012. jan. 31. 22:13
6/6 anonim válasza:
nekem azt mondta a gyógyszertáros,hogy egy évig sem lesz semmi baja,max nem olyan a hatóereje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!