Ti vinnétek babaúszásra a gyerkőceitek? Mennyi idős koruktól ha igen?
Szia!
Elős vagyok!
Mi ugye 4,5 hós orától hordtuk 21 hós koráig!Akkor már terhes voltam,és nagyon rosszul viseltem!Aztán vesegondom lett a terhesség miatt,és azért nem megyünk amíg a kicsi meg nem születik és el nem éri a megfelelő kort!
A nagylányom soha semmit nem kapott el ott!Nem is beteges mondjuk!Füle még sose fájt,pedig hetente jártunk télen is!
Én versenyúszó voltam,így nekem nagyon fontos a sport,és ebben a korban ezt tudtuk heti szinten kivitelezni!De 3,5 évesen megy majd úszótanfolyamra,aztánamíg érdekli én szorgalmazni fogom!
De azt remélem sikerül a gyerekeimmel legalább annyira megszerettetnem a sportot,hogy heti szinten épüljön az életükbe!
Testnevelő anyuka
Fél éves korában kezdtünk el járni, mert neki akkor gyógyult be teljesen a BCG: Addig váladékozott, és így nem mentünk (a doki mondta).
Most 11 hónapos, és imádja még mindig.
A lányomat 4,5 hónaposan kezdtem hordani (februárban), már 5 éves, egyáltalán nem beteges (egyszer kapott antibiotikumot, amúgy náthán kívül más baja nem volt) és imádja a vizet.
A fiamat 3 hónapos korától vittem, ha meglátja az öltözőt, már röhög, mégha addig rossz kedve is volt éppen. Ha bemegyünk a vízbe, akkor sikít, csapkod, nevet, főleg, mikor a nővére a víz alatt úszik felé :))) (Ő most 10 hónapos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!