Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti vinnétek babaúszásra a...

Kíváncsicska kérdése:

Ti vinnétek babaúszásra a gyerkőceitek? Mennyi idős koruktól ha igen?

Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 18:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mi 5 hónapos kora óta járunk vele, most 7,5 hónapos, és imádja! Sikít, pancsol, nevet végig. Nekünk is volt vesetágulatunk, de semmi gondot nem vettem észre mégsem! Szerintem egy nagyon jó kis családi program.
2012. jan. 31. 19:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Elős vagyok!

Mi ugye 4,5 hós orától hordtuk 21 hós koráig!Akkor már terhes voltam,és nagyon rosszul viseltem!Aztán vesegondom lett a terhesség miatt,és azért nem megyünk amíg a kicsi meg nem születik és el nem éri a megfelelő kort!

A nagylányom soha semmit nem kapott el ott!Nem is beteges mondjuk!Füle még sose fájt,pedig hetente jártunk télen is!

Én versenyúszó voltam,így nekem nagyon fontos a sport,és ebben a korban ezt tudtuk heti szinten kivitelezni!De 3,5 évesen megy majd úszótanfolyamra,aztánamíg érdekli én szorgalmazni fogom!

De azt remélem sikerül a gyerekeimmel legalább annyira megszerettetnem a sportot,hogy heti szinten épüljön az életükbe!

Testnevelő anyuka

2012. jan. 31. 19:12
 13/16 anonim ***** válasza:

Fél éves korában kezdtünk el járni, mert neki akkor gyógyult be teljesen a BCG: Addig váladékozott, és így nem mentünk (a doki mondta).

Most 11 hónapos, és imádja még mindig.

2012. jan. 31. 20:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A lányomat 4,5 hónaposan kezdtem hordani (februárban), már 5 éves, egyáltalán nem beteges (egyszer kapott antibiotikumot, amúgy náthán kívül más baja nem volt) és imádja a vizet.

A fiamat 3 hónapos korától vittem, ha meglátja az öltözőt, már röhög, mégha addig rossz kedve is volt éppen. Ha bemegyünk a vízbe, akkor sikít, csapkod, nevet, főleg, mikor a nővére a víz alatt úszik felé :))) (Ő most 10 hónapos.)

2012. jan. 31. 22:01
 15/16 porcukormókus ***** válasza:
Tök jó program, vigyed csak!! Mi 4hónapos kora óta járunk, most 8hónapos, eddig semmi problémánk nem volt. Nem kapott el semmit, nem fázott meg. De miért is fázna meg? Mire összecuccolsz és hazaindulsz, addigra mindene megszárad (füle, haja stb.), és úgyis be van ilyenkor öltöztetve rendesen. Arról nem is beszélve, hogy uszi után úgy kipurcan, hogy beájul legalább kétórára! /Én olyankor még kint is szoktam hagyni a teraszon aludni. :) /
2012. febr. 1. 10:16
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.A dokin múlik hogy mikortól engedi mert még nem beszéltem vele, és ha csak 4 hónapos kortól engedi akkor meg nem biztos hogy indul csoport és mire új indulna akkor meg nyári szünet.Vidéki városról van szó ahol 2 helyen van babaúszás de júniustól nem indítanak foglalkozást.:( Majd kiderül beleférünk-e a márciusi csoportba vagy sem.
2012. febr. 2. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!