Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezd mászni, fel állni...

Mikor kezd mászni, fel állni a baba?

Figyelt kérdés
nekem már nagyon próbálkozik a fel állással pl lépcsőnél a fele teste fent van...:) már egy jó ideje kommandózik kúszik...7hós és rájött hogy forogva is tud közlekedni
2012. jan. 31. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom 10 hónaposan kezdett mászni, és 15 hónaposan állt fel. :)
2012. jan. 31. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez totálisan változó.

Én kisfiam mászni 5 hónaposan kezdett, felállni 7 hónaposan, és 11 hónaposan kezdett el járni.

2012. jan. 31. 13:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Legátlagosabb (de persze vannak kivételek) 8 hósan történik. Ez úgy történik hogy szinte egy nap vagy max pár nap eltéréssel sikerül feltérdelni, majd oldalra billenteni a popóját amiböl fel tud ülni, és ekkor kezdödik a mászás is. Innentöl max 2 hét és felhúzza valahol magát, és el is kezdhet lépegetni. ez az a mozgás folyamat ami egy dolgonak a feltérdelés tudatától indul. Ott ahol elötte ülették a babát nem kellett magától rájönnie a felülés tudományára ott késhet vagy kimaradhat ez a folyamat.

Szerintem ha 7-10 hónap között történik meg az teljesen normális. Ha ez elött jobban aggódnék mintha csak 11 hósan.

2012. jan. 31. 13:28
 4/7 anonim ***** válasza:
10 hósan kezdett mászni, 8 hósan felállt.
2012. jan. 31. 13:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Lányom 8 hónaposan felállt, 9 hónaposan mászott, 10 hónaposan ment kapaszkodva, de önállóan csak 13 hónaposan indult el.
2012. jan. 31. 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:
A lányom 8 hónaposan felült és fel is állt, 2 nap különbséggel. Aztán kapaszkodva körbejárta a szobát, és majdnem 9 hónapos volt, amikor mászni is elkezdett.
2012. jan. 31. 14:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyon gyorsan jöttek a fázisok egymás után. 7 hónaposan kezdett el aktívan, ügyesen kúszni, előtte olyan kis zombisan, vonszolta magát. :D Innentől beindult. 2 hétre rá mászott, egyre ügyesebben, 8 hónapos kora körül feltérdelt, majd nem soká felállt, és ezután sajátította el az ülést 1-2 héttel. Most 9 hónapos, kapaszkodva oldalaz, szépen ül egyedül, mászik mint a gép. ^^
2012. jan. 31. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!