Mik azok a piros kis pöttyöcskék?
Figyelt kérdés
4 hetes kislányom pocakján sok pici pötty jött ki.Elfogyott a hidrofiles fürdetőm,és sárga Jhonsons-szal fürdettem.(csak keveset tettem a vízbe)Attól pattogott ki?Vagy mitől?Segítsetek,aggódok....2009. máj. 30. 18:14
1/4 anonim válasza:
Az én kicsim is négy hetes kislány. Neki az arca és a mellkasa volt tele az elmúlt napokban apró pici piros pöttyökkel. A melegtől volt, ezt mondta a védőnő. És igaza is lett, mert mára, hogy hűvösebb az idő, már egyre kevesebb van.
Nekem azt tanácsolta a védőnő, hogy semmit ne tegyek újszülött baba fürdetővizébe. Persze ahány védőnő, annyi ötlet.
Szóval nem lehetséges, hogy a meleg "ütötte" ki?
2/4 anonim válasza:
Az én Kislányom már 5 hónapos, de nálunk is ilyen korben derült ki, hogy érzékeny a bőre! Jhonsons-szal fürdettem én is az elején és ugyanez történt! Nem szabad ilyen szereket használni! Tele van színezék és illatanyaggal! Mi azóta is csak Babe temékeket használunk! Nem olcsó, de jó és lehet vele spórolni! Nem muszáj ellocsolni! Gyógyszertárban érdeklődj, hogy miket ajánlanak!Vannak olcsóbb dolgok is! Kimondott fürdetőkrém, ami nagyon jó, viszont rettentő nehéz vele fürdetni! Jaj, és a Babe koszmó elleni samponját mindenképpen ajánlom! Kb 1600-1700ft, de ennél jobb nincsen és nem utolsó sorban megússzátok a koszmót is! Ezzel is tudsz spórolni! Én csak 2-3 naponta használom! Sűrűbben felesleges! Remélem segítettem! :-)
3/4 anonim válasza:
Ezt kihagytam:
Melegtől is valóban lehet, de akkor olyan helyen pattog ki, ahol befülledhet a pici bőre! Pl. ha hason alszik! De nem jellemző a pocak! Kislányomnak a nyaka, háta szokott tele lenni!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,a babe termék után pedig érdeklődni fogok :)
2009. máj. 30. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!