Őszintén! Minden nap kiviszitek a babátokat a levegőre?
Igen! Bár már nem annyira baba, 2 éves.
Naponta 2x kint vagyunk fél-egy órát. Nekem is hiányzik a levegő és neki is. Ezen a télen még nem volt olyan hideg, hogy amiatt ne mentünk volna ki. Az egyetlen ami bent tud tartani, az az orkán erejű szélvihar. Azt nem is szeretjük, meg nagyon sok öreg fa van az utcában, és félek, hogy a fejünkre esik 1-1 nagyobb fadarab...
Egyébként tavaly szeptember óta új gyerekorvosunk van, de még nem találkoztunk vele szerencsére.
Nem. Ha szakad az eső, vagy más pocsék időjárás van, nem viszem ki másfél évesemet. Ha nincs rossz idő, csak nagyon hideg, általában megkérdezem, kimenjünk-e sétálni. Ha nincs kedve, nem erőltetem, mert kész kínszenvedés ráadni az overált. Összességében most télen egy héten kb. 4-5-ször megyünk ki. Nyáron viszont naponta kétszer voltunk, sőt volt olyan, hogy szinte egész nap kint voltunk.
Én nem érzem úgy, hogy ez egy kötelező napi program. Nyilván jót tesz a friss levegő, de csak akkor, ha anya is, baba is szívesen van odakint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!